MatematikTutkusu.com Forumları

karmaşık sayılar

twetty95 01:56 23 Eki 2011 #1
s-1)z1= (2+3i/1-i) z2=4/3 +ki ım(z1+z2)=3 ise k=? (1/2)

s-2)2z1 +z2=3i-8

3z1+2z2=5+4i ise z1+z2=? (13+i)

s-3) re ( 1+i-i³/i) + 2.ım (i4+3i+4 /2i) =? (-3)

s-4)z²+z+1=0 ise z2004-2.z1002+1=? 0

s-5)z= (a-√3i)² . (1+4√3i) / (√2-i)
|z|=49√3/3 ise a=? (2)

çözen ve uğraşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler=)

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 02:10 23 Eki 2011 #2
[email protected] dan [email protected] adresinize mail atacağım.
adli işlemlerle tarafınızdan şikayetçiyim. Telekomdan ipnize bağlı olarak yerinizin belirlenmesini ve savcılığa şikayette bulunacağım.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 02:27 23 Eki 2011 #3
Bende şikayetçiyim.

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 22:31 23 Eki 2011 #4
Her kimsen, sonuna kadar , seninle mücadele edeceğimizi iyi bil. Burada herşey gönüllülük ve yardım esasına bağlı. Çıkar amaçlı hareket edenlerin burada yeri yok, olmıycak da.
Hiç kimsenin, bu forumun amacına aykırı hareket edip, insanlar üzerinden nemalanmasına müsaade etmeyiz.

Eğer dava süreci olursa, beni de şahit olarak yazabilirsin Serkan öğretmenim

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 16:31 26 Eki 2011 #5
Hocam sağolun. Böyle bir şey yapmak istemeyiz de. Kendisi farklı hesaplar açıp bizim başkalarına ayıracağımız süreden çaldığının ve bizi bilinçli olarak kulladığının farkında değil.

Hocam kendisi iletişime geçti konuştuk. Ancak kendini ve bizi kandırmaya çalışıyor bu arkadaş. Kendi ve kardeşi için sorular sormasına izin vermişken fazladan 2 hesap daha açarak sorular sormaya çalıştı. Şimdide diyorki siz banladığını için ben yeni üyelik açtım diyor.

Ne yaptığını bile unutmuş.

Biizm kimseye garezimiz olamaz. Kimseyi tanımıyoruz buradaki husumetimiz olsun. Sözümona uyanıklık yaparak bizi kullanmaya çalışınca o zaman hiç bir değeri olmaz kişinin. Çünkü burada herkes hayrıca yardımcı oluyor.

Bu aynı bu günlerde yaşadığımız olaya çok benziyor. Vanda depremden dolayı herkes yardım almak için uğraşırken bazı kendini uyanık sayan mağdurlar gidip gelip fazladan yardım malzemesi alarak başkalarının haklarını yiyiyorlar ya işte durum bununla aynı paralelikte.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm