MatematikTutkusu.com Forumları

Paralelkenar sorusu

İlk  1 2
gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 14:07 23 Şub 2011 #11
evet bende resimler buzun içinde kurbağa olarak gözüküyor, fakat verdiğiniz linkteki resim görünüyor. otomatik dns ayarlarına geri mi döneyim?

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 14:20 23 Şub 2011 #12
Evet hocam. Sizin kullandığınız dns serverının ülkesine yasak getirmiş imageshack neden se (yada server imgeshacke). Bir başka sebep ise google dns adreslerini kullanıyorsunuzdur. Şu youtube iplerine tekrar yasak getirdi türkiye. youtube googleın olduğu için googleın bazı ipleride çalışmayabiliryor bu durumlarda.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 14:38 23 Şub 2011 #13
Hocam heralde dnslerden değil. imageshack çok fazla resim yüklediğimiz için sitemize kota koymuş. Bizim ücretli hesabımız olduğu için problem çıkmayacaktık. Bir mail yazayım açarlar bizim domainimize resimleri

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 05:57 26 Şub 2011 #14
yanlış görmüyorsam x her zaman DB nin yarısı oluyor.
soruda DB 0 ile ∞ arasında her değeri alabilir, hiçbir kısıtlama yok , hadi şekil bazında bir kısıtlama var desek DB nin AC den küçük olduğunu varsaysak (açı dar diye dedim) x de 0 ile 15 arasında her değeri alabilir.

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 12:18 26 Şub 2011 #15
Teşekkür ederim. Çözümsüz olduğunu gördüm ama yine de gözümden kaçan bir yer var mı acaba diye sormak istedim.

İlk  1 2
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm