bhenbatu6 21:15 03 Nis 2013 #1
*İçten ve dıştan bölme
*İç açıortay dış açıortay
*İki Doğru arasındaki açı
Bu konuları yarına kadar öğrenmem gerekiyor.Yardımcı olabilir misiniz ?
svsmumcu26 21:47 03 Nis 2013 #2
ne yapalım? Koskoca konuyu mu anlatalım?
son güne bırakmamalıydın.
internetteki videoları falan izle.
bhenbatu6 23:15 03 Nis 2013 #3
ne yapalım? Koskoca konuyu mu anlatalım?
son güne bırakmamalıydın.
internetteki videoları falan izle.
Savaş tamam sakin ol yardım edemeyecek kadar meşgulsen meşgulum yaz geç.Yani yardımcı olmak zorunda değilsin ki ... Tek görevin soruları yanıtlamak sanırsam forumda .
svsmumcu26 23:17 03 Nis 2013 #4 Savaş tamam sakin ol yardım edemeyecek kadar meşgulsen meşgulum yaz geç.Yani yardımcı olmak zorunda değilsin ki ... Tek görevin soruları yanıtlamak sanırsam forumda .
Yok , kızmadım yanlış anlamışsın.

Ayrıca öyle bir yetkim yok.
Asıl takıldığım şey , kaç gün önceden haber verilir de öğrenciler neden son güne bırakır? Bu konularda o kadar çok soru tipi var ki...
khorkhurt 23:19 03 Nis 2013 #5
aynen savaş haklı baska dersleri bırakabilirsiniz de geometriyi son güne bırakmayın
svsmumcu26 23:19 03 Nis 2013 #6
Bide geçen gün bi arkadaş "whatsapp" dan yardım adın deyince...
Üzerine oldu bu konu.
Arama motoruna yaz bakalım iç açıortay diye falan pek çok çözülmüş soru çıkar.
Bunun yanında "matematikformülleri" başlığında bu açı ortay teoremini adam gibi kanıtlamışız onlara da bakabilirsiniz.
bhenbatu6 00:00 04 Nis 2013 #7 Bide geçen gün bi arkadaş "whatsapp" dan yardım adın deyince...
Üzerine oldu bu konu.
Arama motoruna yaz bakalım iç açıortay diye falan pek çok çözülmüş soru çıkar.
Bunun yanında "matematikformülleri" başlığında bu açı ortay teoremini adam gibi kanıtlamışız onlara da bakabilirsiniz.

Konuyu anladım sayılır biraz kendim çalıştımda yapamadığım soruları falan resim çekip atarsam bir sorun olmaz değil mi? Birde geometrik yerle ilgili sorular var mı arşivde ben göremedim.
svsmumcu26 00:33 04 Nis 2013 #8 Konuyu anladım sayılır biraz kendim çalıştımda yapamadığım soruları falan resim çekip atarsam bir sorun olmaz değil mi? Birde geometrik yerle ilgili sorular var mı arşivde ben göremedim.
Geometri soruları (şekil gerektiriyorsa) resimle eklenebilir tabii.
bhenbatu6 01:35 04 Nis 2013 #9
İçten Dıştan bölmeyi şekil olarak içten bölme deyince nasıl ıfade ettıgımızı anlamadım yardımcı olabilir misin savas ?
svsmumcu26 17:22 04 Nis 2013 #10
sınavın geçti mi?
Halen geçerliyse anlatayım.