Bugünlerde facebook da sayfadan sayfaya dolaşan bir foto
Paylaşılan her sayfada, bu paylaşımın altında binlerce yorum.
%90 ı 20 demiş.
Kaç gündür aklıma takılıyordu, sizin mesajı görünce aklıma yine geldi
Pek alakası yok gerçi , ama niye insanlar, yorum yapma ihtiyacı hissetmişler, o kadar 20 cevabı yazılmasına rağmen, yine de bi tane de ben yazayım , iyi matematikçi olduğumu ispat mı edeyim diyorlar, %73 ün içinde olmadığını mı ispat etmeye çalışıyorlar anlamadım gitti
Yanlış cevap veren %10 a diycek bişey bulamıyorum zaten
%90 ı 20 demişken, onlarda %27 nin içinde olduklarını ispat etmeye çalışıyorlar herhalde
İşte elee
muhtemelen hepsi iyi bir matematikçi olduklarını kanıtlamaya çalışıyorlardır.Yoksa kimse bu soruyu dikkate almaz bence
Kimilerine göre küçük bi şekil içindeki kareleri bulanlara dahi deniliyor bu neki
her ortam kendi atmosferini oluşturur. facebooktakilerin çoğunluğu da bu soruyu yapmanın veya yapamamanın bir kıstas olduğunu düşünebilirler. esas mesele bu tür geyiklerle bannerlarına tıklatmaya çalışanların amaçlarına ulaşması. insanlar nasıl bu kadar kolay sömürülebiliyor anlamıyorum. machiavelli'nin şimdi birebir hatırlayamadığım bi sözü vardı, yaklaşık şunu diyordu;
"insanlar o kadar savunmasız ve saftırlarki, aldatmak isteyen istediği kadar keriz bulabilir"
ilkokul2 seviyesinde bu gayet normal, lise diplomasını bu yaz almış ve bunu aklına yatıramayan öğrenci var mıdır yok mudur?
Ben de bunu demek istedim.
Bu işin altında sürü psikolojisi de var
ilkokul2 seviyesinde bu gayet normal, lise diplomasını bu yaz almış ve bunu aklına yatıramayan öğrenci var mıdır yok mudur?
Olma mı?
Bırakın kesri aklına yatırmasını, hala çarpmayı parmak sayarak yapan öğrenciler mezun oldu liseden
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!