Serkan A. 01:21 28 Kas 2010 #1
Araç çubuğunun herhangi bir yerini sağ tıklatın
Denetim araç kutusu'nu seçin bu araç kutusundaki diğer denetimler(Çekiç ve anahtar resmi)'i tıklatın
açılan listeden ShockwaveFlash objesini bulup seçin excel sayfanızın herhangi bir yerini tıklatın.
Nesne sayfaya eklenmiş oldu
Bu nesneyi sağ tıklatın Özellikleri seçin Açılan özellikler penceresinden movie yi bulun .swf uzantılı dosyanızın tam yolunu(örnek: "c:\deneme.swf") buraya yazın
Yine özellikler penceresindeki EmbedMovie özelliğini True olarak ayarlarsanız animasyon dosyası excel dosyanıza gömülmüş olur.
Şimdi herhangi başka bir yeri tıklatın. işlem bu kadar
AdemSahin2001 02:05 07 Mar 2011 #2
En azından 4-5 senedir aradığım bir olayı bugün çözmüş olmaktan da çok mutluyum.. 4-5 sene önce de excel üzerinde zıplayan kurbağaların olduğu bir flash görmüş o zaman çok uğraşmama rağmen çözememiştim. Bu akşam birine ödev için lazım olunca google da arattım bir çok sitedeki bilgileri aceleyle çözemedim Ama buradakini anlayarak çözdüm artık bizde excel ve word te istediğimiz flash ı gösterebileceğiz. Ellerinize sağlık..
Serkan A. 03:33 07 Mar 2011 #3
İşinize yaramasına sevindim. Banada lazım olmuştu zamanında; işe yarayınca burada paylaştım.
Diğer çözümlü sorular alttadır.