MatematikTutkusu.com Forumları

Sitemizi Beğenen Arkadaşlar Lütfen Facebookta Paylaşalım

İlk  1 2 3 4 5 Son
gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 22:40 01 Eki 2012 #21
Ben de 2 yıl önce bir sınav günü öncesi google sayesinde gelmiştim İyi ki gelmişim Herkese teşekkürler

bhenbatu4 00:30 05 Eki 2012 #22
ben 15gun once geldım de soru soruyorum anlatıyolar anlamıyorum napmam gerekir ?Konuyu biliyorum ama soru ıcerısınde neden boyle dıye dusun dusun aklıma bıse gelmıyor

kcancelik 00:34 05 Eki 2012 #23
Öğretmeninizle görüşürseniz sizin için daha iyi olur. Bizim burada yapabileceklerimiz sınırlı.
İyi günler.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 01:00 05 Eki 2012 #24
İki kelam da ben edeyim
Bundan yaklaşık 2 yıl önce, google amca sayesinde tesadüfen bulduğum bu sitenin içeriği, oluşumu, hedefi çok hoşuma gitti.
Ben bu konularda çok seçiciyimdir.
Her şeyi kolay kolay beğenmem, beğenirsem de peşini bırakmam.
Böyle bir oluşumun içinde yer almaktan her zaman gurur duydum.
Reelde ve sanalda, hep bu siteden bahsettim.
İnsanlara yardım etmek ve faydalı olmak kadar güzel bir şey yok.
Yardımcı olabiliyorsam, ne mutlu bana.
Tekrar teşekkürler Serkan öğretmenime, böyle bir oluşumu hayata geçirdiği için.
Gözümüzden kıymetli artık bu site
Çok teşekkürler güzel sözleriniz ve katkılarınız için. Böyle faydalı bir site olması sizin gibi gönlü zengin arkadaşların sayesinde. Bu sene (kışın ya da yazın) Allahın izniyle mutlaka görüşelim hocam. Sizin karşılıklı sohbet etmek çok zevkli olacak.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 01:01 05 Eki 2012 #25
Ben de 2 yıl önce bir sınav günü öncesi google sayesinde gelmiştim İyi ki gelmişim Herkese teşekkürler
Hepinize teşekkürler. Emeklerin sayesinde bu yerlere geliyor. Böyle övgüler alıyor.

saw - ait kullanıcı resmi (Avatar) saw 01:02 05 Eki 2012 #26
Şu an yapmışsınız
koptum

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 01:04 05 Eki 2012 #27
O arkadaşın durumu çelişkiye çok güzel bir örnek

saw - ait kullanıcı resmi (Avatar) saw 01:05 05 Eki 2012 #28
nejdet kirpi ile tekin hoca da transfer etsenniz süper olur orta doğu ve balkanların en iyi matematikcileri
Galiba ikimiz de supernatural hayranıyız.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 01:09 05 Eki 2012 #29
Ben geleli çok olmadı aslında daha yaz tatilinde gelmiştim. İyiki gelmişim Herkese teşekkür ederim.

Allah izin verirse ilerki yıllardada hep burada olacağım.Umarım forumumuzu daha iyi yerlere getirebiliriz.

Bide forumumuzda çok beğendiğim bi şey var.Diğer forumlarda olmayan arkadaş canlılığı , sevecenlik ve sıcaklık burada bi ayrı.(Ayrıca gereksizyorumcu hocamız , matematikcifm gibi hocalarımız burdan bırakmayı hiç hiç düşünmüyorum.)

atena 01:30 05 Eki 2012 #30
bende gecen sene geldim google sayesinde buldum burayı burada baya sey kattım kendime saolun emeği olan herkese tsk site üzerinde.benimde arkadaslara faydam olduysa ne mutlu bana

İlk  1 2 3 4 5 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm