Ben de 2 yıl önce bir sınav günü öncesi google sayesinde gelmiştim İyi ki gelmişim Herkese teşekkürler
Ben de 2 yıl önce bir sınav günü öncesi google sayesinde gelmiştim İyi ki gelmişim Herkese teşekkürler
ben 15gun once geldım de soru soruyorum anlatıyolar anlamıyorum napmam gerekir ?Konuyu biliyorum ama soru ıcerısınde neden boyle dıye dusun dusun aklıma bıse gelmıyor
Öğretmeninizle görüşürseniz sizin için daha iyi olur. Bizim burada yapabileceklerimiz sınırlı.
İyi günler.
Bilgi ve ego ters orantılıdır, bilgi arttıkça ego azalır. (Albert Einstein)
Ben geleli çok olmadı aslında daha yaz tatilinde gelmiştim. İyiki gelmişim Herkese teşekkür ederim.
Allah izin verirse ilerki yıllardada hep burada olacağım.Umarım forumumuzu daha iyi yerlere getirebiliriz.
Bide forumumuzda çok beğendiğim bi şey var.Diğer forumlarda olmayan arkadaş canlılığı , sevecenlik ve sıcaklık burada bi ayrı.(Ayrıca gereksizyorumcu hocamız , matematikcifm gibi hocalarımız burdan bırakmayı hiç hiç düşünmüyorum.)
bende gecen sene geldim google sayesinde buldum burayı burada baya sey kattım kendime saolun emeği olan herkese tsk site üzerinde.benimde arkadaslara faydam olduysa ne mutlu bana
'' GET EVERYONE İS HAPYY ''
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!