aslında internete girmem pek ama lys öncesi bi ton sorum birikti dersane hocalarımla yetişemiyoruz internetten formüllere bakarken siteyi gördüm merhaba diyim dedim
aslında internete girmem pek ama lys öncesi bi ton sorum birikti dersane hocalarımla yetişemiyoruz internetten formüllere bakarken siteyi gördüm merhaba diyim dedim
merhaba sitemize hoşgeldin
hoşbulduk
Hoşgeldin balıkkafa. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Bu arada nerden bulursunuz böyle nickleri, şimdi herkes sana, balıkkafa aşağı, balıkkafa yukarı diyecekler.
matematik hocam bana balık kafa diyorda balık hafızalıymışım
Ya kardeşim, akşam akşam beni iyi güldürdün. Öğretmenin demesi neyse de, sen de bunu kabul etmiş gibisin, işte o kötü.
hafızam pek iyi değildir zeki de değilim sadece aşırı hırslıyım
zeki olup olmadığına dair belirttiğin bu kesin yargı, yerinde bir karar değil bence. binbir çeşit zeka türü var, eğer sadece matematik, veya sayısal alandaki başarısızlığını "zeki olmamaya" vuruyorsan, yanlış yapıyorsun. hoş, türkiye'deki sistem bunu gerektiriyor aslında, matematik fizik yapabiliyorsan zekisin, iş bulabilirsin, yapamıyorsan, vay haline. eğer isveç gibi bir ülkede yaşıyor olsaydık, eminim bizler daha 7-8 yaşındayken zekamızın hangi alana meyilli olduğu ailemizce de bizce de bilinirdi, devlet gerçekten önem gösteriyor çünkü gelişmiş sayılabilecek ülkelerde çocuk nüfusa. herneyse çok uzattım, diyeceğim o ki, belki de mozart gibi bir müzik dehası yatıyordur sende, veya da vinci gibi bi ressam, bunu bilemeyiz, sayısal alandaki başarısızlık, zeki olmamak şeklinde genellenemez.
vay katılıyorum sana ama Türkiye'de yaşıyoruz
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!