MatematikTutkusu.com Forumları

İyi günler, iyi akşamlar ve iyi geceler!

İlk  1 2
gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 12:01 15 Ağu 2013 #11
Hoşgeldin aramıza, resim yeteneğin gerçekten çok güzel

BelginB - ait kullanıcı resmi (Avatar) BelginB 00:40 16 Ağu 2013 #12
ben paintten böyle resimler çizilebileceğini şimdi senden öğrendim galiba çok yeteneksizbiriyim hoş geldin bende yeniyim ama sanki kırk yıldır burdaymısım gibi rahat ve mutlu hissediyorum bi laf vardır klasık bilirsin biz burda bi aile gibiyiz :P hıh vallahi burası aynen öyle biz burda aile gibiyiz sahsen ben öyle gördüm cok yardımcı oldular herkes matematikten tut Türkçeye kadar düzelttiler beni
ben de bir arkadaşımın yaptığını görünce, ben de yapabilirim, diyerek başlamıştım evet, çok güzel sıcacık bir yer

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 19:51 16 Ağu 2013 #13
ben painti gecen buraya bı soru yazmak için açmıştım aman allahım ne kadar da değiştirmişler en son hatırladığım painttin sol kenarında araç çubugu vardı şimdi word gibi olmuş hiç güzel değil

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 19:52 16 Ağu 2013 #14
ben painti gecen buraya bı soru yazmak için açmıştım aman allahım ne kadar da değiştirmişler en son hatırladığım painttin sol kenarında araç çubugu vardı şimdi word gibi olmuş hiç güzel değil
Yok yok, eğer painti geometri sorusu çözmek amacıyla kullansaydın eskisinden daha kullanışlı hale getirdiklerini düşünürdün

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 20:03 16 Ağu 2013 #15
Yok yok, eğer painti geometri sorusu çözmek amacıyla kullansaydın eskisinden daha kullanışlı hale getirdiklerini düşünürdün
banane ya güzel değil

İlk  1 2
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm