MatematikTutkusu.com Forumları

İyi günler, iyi akşamlar ve iyi geceler!

1 2 Son
BelginB - ait kullanıcı resmi (Avatar) BelginB 23:51 14 Ağu 2013 #1
Merhabalar! Ben Belgin, Malatya'da Kernek Anadolu Lisesi'nde okuyorum, 12. sınıf oldum, bir muhabbet kuşum var(şimdi uyuyor), Giresunluyuz, hedefim Gazi Üniversitesi'nde diş hekimliği okumak, biraz aşağılık kompleksim var galiba, resim yaparım hatta size paintte yaptığım bi resmi de gösterebilirim burdan renk olsun

Televizyon simalarından Gülhan ŞEN'i çok severim, en sevdiğim kitaplar Çavdar Tarlasında Çocuklar ve Gecenin Sonuna Yolculuk, zamanında ilkokul düzeyinde Japonca öğrenmiştim sonra unuttum, mızıka çalmaya girişmiştim 4. yılı olacak halen sadece cenaze marşını çalıyorum. Bayağı anlattım işte Çok memnun oldum bu siteye üye olduğuma, daha önceden de takip ediyordum ama üye değildim, böyle de bir başka güzelmiş.
Tekrar merhabalar!

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 23:55 14 Ağu 2013 #2
Aşağılık kompleksiniz olmasın zira benden güzel çiziyorsunuz emin olun!
hoşgeldiniz.

BelginB - ait kullanıcı resmi (Avatar) BelginB 23:58 14 Ağu 2013 #3
Sağ olun ama kurtulamıyorum o duygudan ayrıca paintte çizmek sanılanın aksine kolay biraz dikkat gerekli sadece Hoşbuldum.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 00:25 15 Ağu 2013 #4
Ne mutlu senin için. Kaygısızca kendini ifade etmekten çekinmiyorsun. Bu çok güzel haslet.
Umarım memnun kalırsın sitemizden.
Oldukça yeteneklisin bu arada.
Hoşgeldin .

kaskas123 - ait kullanıcı resmi (Avatar) kaskas123 00:26 15 Ağu 2013 #5
biz anca paintte cin ali çizelim.

hoşgeldiniz

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 01:00 15 Ağu 2013 #6
Hoşgeldin

BelginB - ait kullanıcı resmi (Avatar) BelginB 01:27 15 Ağu 2013 #7
Hoşbuldum

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 03:19 15 Ağu 2013 #8
ben paintten böyle resimler çizilebileceğini şimdi senden öğrendim galiba çok yeteneksizbiriyim hoş geldin bende yeniyim ama sanki kırk yıldır burdaymısım gibi rahat ve mutlu hissediyorum bi laf vardır klasık bilirsin biz burda bi aile gibiyiz :P hıh vallahi burası aynen öyle biz burda aile gibiyiz sahsen ben öyle gördüm cok yardımcı oldular herkes matematikten tut Türkçeye kadar düzelttiler beni

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 03:22 15 Ağu 2013 #9
ben paintten böyle resimler çizilebileceğini şimdi senden öğrendim galiba çok yeteneksizbiriyim hoş geldin bende yeniyim ama sanki kırk yıldır burdaymısım gibi rahat ve mutlu hissediyorum bi laf vardır klasık bilirsin biz burda bi aile gibiyiz :P hıh vallahi burası aynen öyle biz burda aile gibiyiz sahsen ben öyle gördüm cok yardımcı oldular herkes matematikten tut Türkçeye kadar düzelttiler beni

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 03:58 15 Ağu 2013 #10
ee ama öyle

1 2 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm