Merhabalar! Ben Belgin, Malatya'da Kernek Anadolu Lisesi'nde okuyorum, 12. sınıf oldum, bir muhabbet kuşum var(şimdi uyuyor), Giresunluyuz, hedefim Gazi Üniversitesi'nde diş hekimliği okumak, biraz aşağılık kompleksim var galiba, resim yaparım hatta size paintte yaptığım bi resmi de gösterebilirim burdan renk olsun
Televizyon simalarından Gülhan ŞEN'i çok severim, en sevdiğim kitaplar Çavdar Tarlasında Çocuklar ve Gecenin Sonuna Yolculuk, zamanında ilkokul düzeyinde Japonca öğrenmiştim sonra unuttum, mızıka çalmaya girişmiştim 4. yılı olacak halen sadece cenaze marşını çalıyorum. Bayağı anlattım işte Çok memnun oldum bu siteye üye olduğuma, daha önceden de takip ediyordum ama üye değildim, böyle de bir başka güzelmiş.
Tekrar merhabalar!
Ne mutlu senin için. Kaygısızca kendini ifade etmekten çekinmiyorsun. Bu çok güzel haslet.
Umarım memnun kalırsın sitemizden.
Oldukça yeteneklisin bu arada.
Hoşgeldin .
ben paintten böyle resimler çizilebileceğini şimdi senden öğrendim galiba çok yeteneksizbiriyim hoş geldin bende yeniyim ama sanki kırk yıldır burdaymısım gibi rahat ve mutlu hissediyorum bi laf vardır klasık bilirsin biz burda bi aile gibiyiz :P hıh vallahi burası aynen öyle biz burda aile gibiyiz sahsen ben öyle gördüm cok yardımcı oldular herkes matematikten tut Türkçeye kadar düzelttiler beni
ben paintten böyle resimler çizilebileceğini şimdi senden öğrendim galiba çok yeteneksizbiriyim hoş geldin bende yeniyim ama sanki kırk yıldır burdaymısım gibi rahat ve mutlu hissediyorum bi laf vardır klasık bilirsin biz burda bi aile gibiyiz :P hıh vallahi burası aynen öyle biz burda aile gibiyiz sahsen ben öyle gördüm cok yardımcı oldular herkes matematikten tut Türkçeye kadar düzelttiler beni