matematik iş bulmak için okunmaz zaten. akademik kariyer yapacaksın. hoca olacaksın. kağıt üzerinde yeni şeyler bulup, bulduklarını kullanarak somut gelişmeler yapacak olanlara yol açacaksın. son 200-300 sene matematikteki gelişmeler olmasaydı aya çıkmayı bırak havada uçak ya da helikopter görebilecek miydik? bilgisayar,atom ya da genetik konularına hiç girmiyorum bile.
haklısınız ama akademik kariyer bana pek uygun gelmiyor , sonuçta benim bir ailem var ve ilerde onlara sahip çıkacak olan da benim.Yani eğer oturupta akademik kariyer yapmaya çalışsam hem kendim zor durumda olurum (Maddi durumdan) hemde ailemi sıkıntıya sokarım.
İşte bende bu yüzden hiç girmiyip deyip , sıyrılmak istiyorum
anladım haklısınız tabi okulunu okumadan bir matematikçi kadar bilmek çok zor ama ben olabildiğim en iyi yere getirmek istiyorum matematiği tavsiyenizi dikkate alıcam
Bence video anlatımlı dersler var internette onlardan yardım alabirsiniz.
anlatmak istediğimi tam olarak ifade edemedim sanırım ilginiz için çok teşekkürler ancak benim asıl sormak istediğim konulara hangi sırayla çalışmam gerektiği
Bence kafanıza göre çalışın geçin yani hangi konuyu çok seviyorsanız ona çalışın yani sonuçta matematik öğretmenliği vs. okumak istemiyorsunuz? , misal ben sizin yerinizde olsam alırım sonlu matematik (Kombinatorik) olimpiyat kitapları hazır boş zamanımda varken rahat rahat çalışırım.Sevdiğiniz konuya göre kendiniz seçin onuda.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!