Öncelikle herkese merhaba,
Nick'imdende anlaşılacağı gibi ismim Seçkin. Üniversite Önlisans öğrencisiyim. Buraya neden üye oldum onu anlatmak istiyorum. Biraz içimi dökmek, birazda değerli üstadlara akıl danışmak istiyorum.
İlk defa iki gün önce matematik öğrenme isteği geldi içime. Ben ki ilk okulda, lisede , üniversite 1 sınıfta matematikten nefret eden bir kişiydim. Notlarım hep 5 üzerinden 2 zoraki 3 gelirdi matematikten. Üniversitede DD ile zor geçtim dersi. Matematikten bu kadar nefret eden ben, matematik öğrenme isteği ile başlıyorum iki gündür güne. Ekol hocanın derslerini inceledim. Anladığım noktalar oldu, anlamadığım noktalar oldu.
Takdir edersiniz ki, ömrümün 12 yılı matematikten nefret etmekle geçti. Ben bu nefreti kırmak, matematiği öğrenmek istiyorum. Bunun için günlük aktivitelerimin bir kısmından vazgeçebilirim.
Önümde uzun ve zorlu bir yol var. Temel matematik için ne kadar süreye ihtiyacım var ? Günlük ne kadar çalışmam gerekiyor? Nasıl çalışmam lazım gibi sorular var kafamda. Sizlerden ricam bir yol haritası oluşturmamda yardımcı olmanız.
Teşekkür ediyorum,
İyi çalışmalar diliyorum.