merhaba arkadaşlar ege matematik 1.sınıf öğrencisiyim.her ne kadar zor olsa da okumak her ne kadar matematik farklı boyut kazanmış olsa da yine de matematik candır diyorum
merhaba arkadaşlar ege matematik 1.sınıf öğrencisiyim.her ne kadar zor olsa da okumak her ne kadar matematik farklı boyut kazanmış olsa da yine de matematik candır diyorum
yeni bir matematik tutkunuyla karşılaşmak ne güzel iyi çalışmalar.
Yüzmeyi öğrenmenin tek yolu çırpınmaktır.
kolay olmadığı doğru fakat okumayı isteyeceğim bir bölüm olurdu
Sizleri çok seviyorum ♥
Ben sizin MF ' ci olduğunuzu sanıyordum.
3 Tür Beyin Vardır:
Küçük Beyinler; İnsanları,
Orta Beyinler; Olayları,
Büyük Beyinler; Fikirleri
tartışır.
Estağfurullah.
'Neden' sorusuna yanıt alabildiğim çoğu branşı sevebiliyorum. Matematiğe bu soruyu dilediğim kadar soruyorum, beni yanıtsız bırakmıyor.
Sözel kısımda ise bu biraz zor oluyor ezber yetisi yoksa. Tümevarımsal düşünce ile bütünün mantığını kavramaksa sözel kısmı öğrenmeyi kolaylaştıran bir yönseme diye düşünüyorum ve bunu hep kullanıyorum. Buna izin vermeyen durumlar da yok değil, öyle dersler de var ki siz sadece bilgiyi almalı ve onu bir şekilde tutmalısınız, üzerinde soru soramazsınız, ona bir şey ilâve edemezsiniz ve sâire. İşte böyle (sözel ve sayısal) ikisinden de hoşlanan, arada derede bir öğrenciyim. Fakat sayısal düşünmek farklı bir şey olmalı, bu bende var olsa bile sayısalcı olmadığımdan onu yeterince kullanmamış, geliştirmemiş olabilirim.
Sizleri çok seviyorum ♥
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!