Serkan A. 05:06 19 Eki 2013 #1
svsmumcu26 05:26 19 Eki 2013 #2
Paylaşım için teşekkürler Hocam.
Cidden çok güzel ve gerçekçi özetlenmiş.
matsever63 01:38 20 Eki 2013 #3
gerçekten güzel bi film.sonuna kadar bıkmadan izledim.ne varsa eskilerde var,şimdiki gençlerin çoğu zır.zop
svsmumcu26 01:40 20 Eki 2013 #4
Kesinlikle katılıyorum.. Bizim için pisagor teoremi çok kolay görünse bile ispatlanması yüzyıllar sürmüştür.Ya eski insanlar cidden bilime çok meraklıydı ya da teknoloji bizi asa.laklaştırıyor.
matsever63 01:43 20 Eki 2013 #5 Kesinlikle katılıyorum.. Bizim için pisagor teoremi çok kolay görünse bile ispatlanması yüzyıllar sürmüştür.Ya eski insanlar cidden bilime çok meraklıydı ya da teknoloji bizi asa.laklaştırıyor.
hayır teknoloji asa.laklaştırmıyor.teknolojiyi kullanmak bilmiyoruz.adamlar faceden yazışmaktan ve telefonla mesajlaşmaktan oturup 2 dk düşünmeye bile fırsat bulamıyorlar.
svsmumcu26 01:48 20 Eki 2013 #6 hayır teknoloji asa.laklaştırmıyor.
Bilakis.
Teknoloji a.*****laştırıyor. Artık Arşimet Kanunu dediğimizde google amca'da ufak bir aratmayla tüm sonuçlara ulaşabiliyoruz.
Ama eskiden insanlar bunu yapmadılar.Fermat ve diğer matematikçilerin de böyle bir imkanı yoktu.Hepsi birbirlerinden çok uzakta olsalar bile zor bir şekilde emek harcayarak , birbirlerini izlediler , uğraştılar...
Biz uğraşmıyoruz,teknoloji sayesinde hemen buluyoruz.Uğraşmadan bilim olmuyor ne yazık ki.
Facebook zaten düşünmeyi öldürmekten başka bir şey değil..