gizemleyla 02:47 13 Şub 2013 #1
ben yeni üyelerdenim.üniversite öğrencisiyim ve matematiği çok seviyorum eğlenceli ve rahatlatıcı geliyor.Ancak matematik bölümü istememe rağmen bölümümün matematikle uzaktan yakından alakası yok.Ben bunun matematiğimi geliştirmeme engel olmasını istemiyorum kendime test kitabı falan aldım.Sadece lise matematiğiyle kalmasından yana da değilim ancak nereden başlamalıyım bilmiyorum tabiki okul yardımı olmadan zor olacaktır ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
matplus 11:06 13 Şub 2013 #2
hoş geldin aramıza
gizemleyla 18:33 13 Şub 2013 #3
hoş buldum teşekkür ederim
svsmumcu26 18:35 13 Şub 2013 #4
Hoşgeldiniz

Dert değilse , bölümünüzü öğrenebilir miyim?
gizemleyla 18:36 13 Şub 2013 #5
teşekkür ederim

sorun değil tabi tıp öğrencisiyim
svsmumcu26 18:38 13 Şub 2013 #6 teşekkür ederim

sorun değil tabi tıp öğrencisiyim
Hmmm

İyimiş
gizemleyla 18:39 13 Şub 2013 #7
aslında bölümle ilgili çok sıkıntım yok ama matematik bölümü çok istiyordum içimde kalmasını istemiyorum en azından bu yolla çare buldum
svsmumcu26 18:45 13 Şub 2013 #8 aslında bölümle ilgili çok sıkıntım yok ama matematik bölümü çok istiyordum içimde kalmasını istemiyorum en azından bu yolla çare buldum

Olsun olsun , tıp kazanmışken gidip matematik okuman pekte mantıklı olmazdı.
Yani , tabii ki sevebilirsiniz yalnız matematiğe ülkemizde pek önem verilmediği ayan beyan ortada.
Burada pek çok kişi var , kaç yaşlarında olmalarına rağmen ve matematik okumadıkları halde tutkularını devam ettirmişler

Yani , sorun değil.Yeterki merakınız olsun
gizemleyla 22:20 13 Şub 2013 #9 
evet baya var merakım nereden başlayacağım konusunda tam fikrim yok ama lise matemetiğine tekrar başladım ama bir matematikçi kadar da bilmek istiyorum lise matematiğiyle kalmasın sadece diyorum
gereksizyorumcu 22:52 13 Şub 2013 #10
öncelikle hoşgeldiniz
Olsun olsun , tıp kazanmışken gidip matematik okuman pekte mantıklı olmazdı.
Yani , tabii ki sevebilirsiniz yalnız matematiğe ülkemizde pek önem verilmediği ayan beyan ortada.
Burada pek çok kişi var , kaç yaşlarında olmalarına rağmen ve matematik okumadıkları halde tutkularını devam ettirmişler

Yani , sorun değil.Yeterki merakınız olsun

bu düşünce yüzünden ülkemizde genel olarak matematikçi (ve diğer temel bilimler uzmanı) yetişmiyor diyebiliriz. matematiğe yeteneği ve sevgisi olan birisi çekinmeden seçebilmeli. hemen "bize akıl vermesi kolay sen neden seçmedin?" diyorsunuz sanırım. ben matematiği ve okumayı göründüğünden daha az seviyorum hatta ileri matematik konularını pek sevmediğim gibi yetenekli olduğumu da söyleyemem. tekrar sınava girsem yine aynı bölümü seçerdim heralde.

evet baya var merakım nereden başlayacağım konusunda tam fikrim yok ama lise matemetiğine tekrar başladım ama bir matematikçi kadar da bilmek istiyorum lise matematiğiyle kalmasın sadece diyorum
acı gerçeği hemen baştan söyleyeyim , lise matematiği ile kalmazsınız tabi ki ama bi matematikçi kadar matematik yapabilme ihtimaliniz benim cerrah olma ihtimalim kadar. var mı böyle bi ihtimal? evet var ama ihmal edilebilir. yine de başarılar

siz ne önenerirsiniz derseniz matematiğin daha eğlenceli kısmına yönelip ne bileyim içinde zeka sorularının veya geometrinin olduğu konulardan güzel sorularla ilgilenebilirsiniz.