değerli matematik sevenler hepinize öncelikle kucak dolusu sevgiler öncelikle ben kısa bir matematik maceramı anlatmak istiyorum. İlkokul birinci sınıfta 1996 başladığımda matematiğe adeta tapan bir çocuktum herşeyi kafamdan çözerdim bir çok insan tebeşir tozu yutarken ancak benim çözme mantığımla öğretmenimin çözdüğü mantıklar hep farklıydı ve o kadar zeki bir çocuktum ki 1.sınıfta Gençliğe hitabe ve istiklal marşının tamamını 2.sınıfta 10. Nutkunu ezberlemiştim. velhasıl kelam bu böyle gitmedi tabi komşunun çocukları arkadaşlar mahalle şu bu derken ortaokula geldim matematiği sevmemeye başladım ve saçma gelmeye başladı özgüven eksikliği yaşadığım için hocalara anlamadığım soruyu tekrar soramazdım hocalarımızda berbattı açıkcası matematiği sevdirebilen bir yetenekleri yoktu anlatıp geçer ve maaşlarını alan türden hocalardı ve bu süreç böyle gitti zeki ve tembel bir öğrenci modeli olarak akademik hayatımda bu şekilde kaldım lise çağına geldiğimde artık ipler iyice kopmuş ve o eski çocuktan eser yok bilardolar internetler yalan aşklar derken benim eğitim hayatım lisenin tam yarısında bitti 1. sene kalınca ve bazı ailevi kayıplarımdan ötürü okulu bıraktım ve iş hayatına atıldım ve şimdi lise hayatım açıktan bitti ancak kpss hedefim olduğu için matematik çalışmam gerekiyor ve benim aklımda tek kalan şey 4 işlem ben bu durumda ne yapabilirim bana önereceğiniz her türlü terapi meditasyon vs hazırım bu derdime nasıl çare bulunur yani 25 yaşında bir insan sıfırdan en hızlı ve anlayarak matematiği nasıl çözebilir . şimdiden hepinize teşekkür ediyorum