Arkadaşlar soruları orjinal ,farklı,zor YGS denemesi alıcam bu şekilde hangi yayınnın var ? hiç YGS denemesi çözmedim hep 10.sınıf çözdüm o yüzden bilmiyorum.
Arkadaşlar soruları orjinal ,farklı,zor YGS denemesi alıcam bu şekilde hangi yayınnın var ? hiç YGS denemesi çözmedim hep 10.sınıf çözdüm o yüzden bilmiyorum.
Özde birin soruları güzel oluyo.Mat. diğer denemlere göre zordu.Fen kısmını bilmiyorum da sözeli de zorlayıcıydı benim çözdüğüm denemelerin.Fem ve Fdd de fena değil.
Femin geometri ve eksprest testleri var bende çok basit soruları denemesi nasıldır bilmiyorum.
Ben de formul yayınlarının kitabı ve testi var ordaki sorular çok orjinal ama bu yıl dershaneden formul testleri verdiler matematiği ve fiziği süperdi formulun kimyası,biyolojisi iyi değildi. Fdd formulle aynı yayın Fdd güzel de hadi biyoloji neyse ama kimyası kötü olduğundan pek düşünmedim.
Uğurder çok zor. Denemeler korkunç. Çözdükten sonra ,daha doğrusu çözemedikten sonra, insanın morali alt üst oluyor. Bir kere 6 saatte bitirmiştim bir denemelerini. Tabii evde çözmüştüm. Bence öğrencileri o kadar kasmaya gerek yok. Bir kaç tane var hala. Eğer istiyorsan resimlerini çekip atarım sana.
Emekle hazırlanan bütün deneme sınavlar güzeldir.Emeğe saygı
Türkiye geneli dershanelerin hazırladığı soru kitapcıkları süper ama dershanelerden istemek lazım Tam bir yorum soru içeriyor.Bulursanız banada gönderin
en güzel ve zor sorular seninle aynı sınıfa (dershaneye) giden arkadaşlarının yapamayıp sana yardım etmen için sorduklarıdır, işi abartıp test kitabı bile almadan yoluna devam edebilirsin
Haklısınız.. arkadaşlarımın sorduğu sorulardan çok şey öğreniyorum. İlk kez gördüğüm soru çeşiti bile olsa ilham geliyor ve çözüyorum
![]()
çok sevdiğim Bir matematik öğretmenim vardı geçen yıl, arkadaşlarla birlikte çalışırken söylerdi. Kalem kimin elindeyse en çok o öğrenir derdi. gerçekten çok haklı. Forumdaki çözdüğüm soruları bile çözerken öğreniyorumÖzellikle yazılı haftası matematikten bizim sınıfta herkes tenefüslerde boş derslerde matematik çalışır ve bazen arkadaşlar sorular soruyor ben o hafta hiç soru çözmesem bile yazılıda benzer soru gördüğümde, bunu şöyle çözmüştüm diyorum
ve doğru çıkıyor
.
Duygu yazılardan kaç kaç alıyorsun sanırım 100 den aşağı almıyorsundur Çözdüğün sorular yaşına göre çok ilerde olduğunu gösteriyor.
Bu da sana öss de güzel bir derece getirir.
Yok o kadar değil hepsinden 100 almıyorum tabi.
İnşallahİyi bir puan gelir
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!