svsmumcu26 18:47 14 Ağu 2014 #1
Arkadaşlar,
Whatsapp üzerinden soru çözümü ile ilgili bir uygulama fikri nasıl olur,en önemlisi sizce nasıl bir uygulama olmalıdır? Önerilerinizi gerekçeleri ile paylaşırsanız.
gereksizyorumcu 19:21 14 Ağu 2014 #2
yeğenlerimin sorularını çözmeye çalışıyorum. pek kolay olmadığını söyleyebilirim. soru geldikten sonra kendinizi bir an önce çözmeye zorunlu hissediyorsunuz. o an işiniz olabiliyor, müsait olmuyorsunuz falan filan sıkıntılı bir durum anlayacağınız. çözüm olayı ise oldukça pratik. bir ekran görüntüsü alıp kalemle görüntü üzerine çözüm yapıp yeniden ekran görüntüsü alıp yollamak, pratik.
bir de whatsapp da forum misali ortaya grup mesajı atılabiliyor mu? yoksa kişiye özel böyle bir uğraş pek mantıklı da değil.
svsmumcu26 02:53 15 Ağu 2014 #3
Evet grup kurulabiliyor hocam. ☺
kingwalter 19:51 20 Ağu 2014 #4
Ben pek anlamam maalesef..Senin aklında nasıl bir uygulama var Savaş?
chocken 20:29 20 Ağu 2014 #5
çok iyi olur bence iyi düşünmüssün
Tükenir Kalem 02:42 21 Ağu 2014 #6
Viber daha zahmetsiz ve hızlı olur..Bir sorunu telefonda araçlarla veya kelimelerle anlatmaya çalışmaktan çok daha kolaydır sesli konuşarak anlatmak..Tutacağını sanmıyorum..Bir ara parayla soru çözen birisi vardı,ne oldu ? Hiçbir şey olmadı
ajanyumusakg 00:56 28 Ağu 2014 #7
Son durum nedir arkadaşlar

tamam mı devam mı
chocken 02:54 30 Ağu 2014 #8 Arkadaşlar,
Whatsapp üzerinden soru çözümü ile ilgili bir uygulama fikri nasıl olur,en önemlisi sizce nasıl bir uygulama olmalıdır? Önerilerinizi gerekçeleri ile paylaşırsanız.

hocam vazmıgeçtiniz olsa çok iyi olurdu