MatematikTutkusu.com Forumları

Palme Kitap

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 17:36 29 May 2014 #1
Gençler,

Palme'nin Fen kitaplarını çok beğeniyorum.
Merak ettiğim bu yayının matematik,geometri ve sözel kitaplarının nasıl olduğu... Bilhassa sözel soru bankalarındaki soruları nasıl,bir fikriniz var mı?

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 18:30 29 May 2014 #2
bizim okuldaki TM ci arkadaşlar tarihte ODTÜ coğrafyada Palme kullanıyorlardı oldukça da memnun kalmışlardı. Türkçesini pek bilmiyorum ama denemeleri güzeldi

kingwalter - ait kullanıcı resmi (Avatar) kingwalter 21:13 29 May 2014 #3
Arkadaşlarımdan biliyorum türkçesi iyiydi,güzel açıklıyor,edebiyatını da güzel diye biliyorum bizim hocalarda kullanıyordu.birde işini görür mü bilmiyorum ama bizim okuldaki neredeyse tüm arkadaşta vardı delta yayınları edebiyat özeti

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 21:18 29 May 2014 #4
Evvela teşekkür ederim,

Türkçe'de konularımı bitireli çok oldu. Konularımı *** simetriden bitirdim hem oradaki testleri hem de *** Beyaz soru bankasını çözdüm.
Şimdi ise Birey Klasiği bitirmeye çalışıyorum,zannediyorum bu da birkaç gün içerisinde bitecek.
Bir de bunun üstüne Palme alıp çözeyim dedim ki güzelmiş alayım bunu da.
Peki başka öneriniz var mı Türkçe konusunda,Türkçeyi cidden çok seviyorum hatta en çok zevk alarak soru çözdüğüm derstir diyebilirim.

Heisenberg - ait kullanıcı resmi (Avatar) Heisenberg 08:07 30 May 2014 #5
Piyasada gördüğüm tek özgün sorular palme ve odtü nün diğer yayınlar özellikle f e m çıkmış soruları değiştirip değiştirip koyuyorlar. Gerçi *** in fen soru bankaları güzel

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 08:47 30 May 2014 #6
Piyasada gördüğüm tek özgün sorular palme ve odtü nün diğer yayınlar özellikle f e m çıkmış soruları değiştirip değiştirip koyuyorlar. Gerçi *** in fen soru bankaları güzel
Teşekkür ederim Cem. Evet,Palme'yi ben de çok beğeniyorum sözelleri de güzeldir herhalde onları da sipariş edeceğim.
***'in beyaz Fizik kitabından sonra bir şey diyemiyorum tüm kalıp soruları bulup sormuşlar,özgün soru yok denecek kadar azdı.
Tekrar sağol.