Bakınız.Burada demek istediğimi iyi anlayın.bsquare'den alıntı:zeka olmasaydı künyesinde 11. sınıf yazan bir adam böyle yanıt veremezdi ve toplumda belirgin farklılıklar yaşanmazdı kardeşim cümle telkin içerikli değil övgü içeriklidir yanlıs anlasılmasın zeka yoktur olgusu zeki insanların mütevaziliginden ortaya atılmıstır
Demek istediğim şuydu ; elbette zeka var.Bir insan elini oynatıyorsa zekası nasıl olmasın? :) , burada demek istediğim bu değildi.Bazı insanlar var şöyle derler "benim kafam matematiğe basmıyor,fiziğe basmıyor." Yalan.Bunu ben demiyorum , biyoloji biliminin araştırmaları söylüyor.
Yani demek istediğim şudur:siz çalışın başaracaksınız buna emin olun.Şuanda türkiyede en iyi üniversitelerde okuyan insanlara bir bakın onların sizden farkı ne? "YGS-LYS öğrencileri için" söylüyorum , birinciler çok yüksek olimpik başarı mı yakalamışlar? Yakalasalar bile yararı ne? Burada önemli olan (tembel biri olarak bunu söylüyorum ki:) "çalışmak,çalışmak,çalışmak." ama "severek çalışmak."
Sağlıcakla kalın.