MatematikTutkusu.com Forumları

Fizik.

1 2 Son
svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 00:18 08 Oca 2014 #1
Arkadaşlar , denemelerde biyoloji ve kimya netlerim çok iyi.Fizik de iyi ama sorun şurada : denemelerde yapmama karşın , soru bankalarındaki soruları pek tanımıyorum.(Kolay sorulardan bahsetmiyorum.)

Geçenlerde Esenin 11.sınıf fizik kitabı önerildi ; aldım.Çözümlü örnekler idare eder ama bana daha kaliteli örnekler lazım.

Uğur'un bir tane fizik kitabı var YGS-LYS hazırlık mavi kitap o çok hoştu.
Fizik konusunda ne önerileriniz var?

MrDemir - ait kullanıcı resmi (Avatar) MrDemir 01:15 08 Oca 2014 #2
FFem ygs-lys fizik soru bankası , sağlam ösys tipi sorular içerir.

Nasılyaniya - ait kullanıcı resmi (Avatar) Nasılyaniya 02:08 08 Oca 2014 #3
Final-Mustafa Erden (ygs-lys) fizik soru bankasını öneriler üzerine almıştım, gerçekten sağlam bir kitap.

Calculus - ait kullanıcı resmi (Avatar) Calculus 03:41 08 Oca 2014 #4
mustafa tekinay'ın video çözümlü soru bankası var eminim duymuşsundur ben denemedim internetteki videolarına kıyaslarsak iyi olacaktır
celal aydın yayınları fasekül
Page Not Found - Ekol Hoca Matematik ,Özkan Çelen İngilizce, Geometri Fizik Kimya Biyoloji Türkçe Tarih Coğrafya Edebiyat Video Dersleri ve Konu Anlatımı

he birde dostum youtubedan bakabilirsen benim bilgisayar youtube girmiyor boş zamanında walter lewin'in videoları var m.i.t'te profosör belki işine yarar

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 20:56 08 Oca 2014 #5
Anladım.Teşekkürler.
Peki güzel çözümlü örnekler içeren bildiğiniz kitaplar var mı? Konuyu tam anlamadan soru çözmek ne kadar mantıklı olur ki...

Calculus - ait kullanıcı resmi (Avatar) Calculus 22:57 08 Oca 2014 #6
zıradışıanaliz mavi kitap 700 sayfa ortalama her konudan 7 test her testte 14 soru var tüm sorular çözümlü

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 00:05 09 Oca 2014 #7
Sağolun arkadaşlar.
Şu ekip yayınlarının YGS Fiziğini kullanıyorum : hoşuma gitti soruları baya.LYS için olanını kullandınız mı nasıldır? Şu "sıradışının" kitabına yarın bir göz gezdireyim.

BelginB - ait kullanıcı resmi (Avatar) BelginB 00:34 09 Oca 2014 #8
Sıradışı için kolay diyorlar ama Ekip Yayınlarının kondansatör pdf dosyası vardı nette, çok işime yaramıştı.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 22:03 09 Oca 2014 #9
Çok araştırdım ama şunu anladım : Fiziği sevmek en önemlisi.Kitap filan bahane gibi duruyor.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 20:27 10 Oca 2014 #10
Sanırım.BireyC en iyisi

1 2 Son