MatematikTutkusu.com Forumları

Merhaba birşey danışıcam

1 2 Son
MKE - ait kullanıcı resmi (Avatar) MKE 23:05 12 Ağu 2013 #1
Kiminize saçma gelebilir ama ben uzun süredir birşeyi sürekli yaşıyorum. Bir soruyu kendim yapamıyorum ancak başkası sorduğunda bir öğretmen gibi her ihtimali değerlendiriyor, tüm bilgilerimi kullanıyor ve daha dikkatli çözüyorum. Bunu yaparken farkında bile olmuyorum. Ayrıca bunun soruyu soran kişiyle de alakası yok. Ben kendi sorularımı da böyle çözmek istiyorum özellikle de denemelerde yaşayan var mı veya yaşayıp da baş eden?

BelginB - ait kullanıcı resmi (Avatar) BelginB 23:11 12 Ağu 2013 #2
Ben de öyle oluyor. Genel bir şeydir belki de şahsen ben rezil olma korkusuyla yoğunlaşıyorum daha çok soruya

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 23:17 12 Ağu 2013 #3
ben de de var o yani kendi sorularımı bu kadar dikkatli çözsem hiç bir problemim kalmayacak ama işte bazı sorularda birimleri çevirmeyi unuttugum oluyor dusunun halımı

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 23:19 12 Ağu 2013 #4
Aynı şey bende de var. Yapamadığım soruyu anneme anlatarak çözüyorum

tenten1 - ait kullanıcı resmi (Avatar) tenten1 23:21 12 Ağu 2013 #5
Soru soran yanımda oldugunda soruyu çözememe gibi bi huyum var veya daha geç çözme

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 23:22 12 Ağu 2013 #6
Soru soran yanımda oldugunda soruyu çözememe gibi bi huyum var veya daha geç çözme
Pek sorun yaratacak bir huy değil bence, sınavda ÖSYM yanında olmayacağı için

BelginB - ait kullanıcı resmi (Avatar) BelginB 23:23 12 Ağu 2013 #7
tenten1'deki sorun da var bende, birisi bir şey sorduğunda sen git biraz sınıfı dolaş öyle gel diyorum, alıştılar artık

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 23:27 12 Ağu 2013 #8
buna hocamız ^^^kendini baskı altında hissediyorsun o yüzden demişti

MKE - ait kullanıcı resmi (Avatar) MKE 23:37 12 Ağu 2013 #9
Tam tersine o kadar rahatım ki anlatamam. Sanki kesin çözeceğim, ya da çözemeyince "hiçbirşey" hissetmeyecekmişim gibi. Yani acayip rahatım baskı veya rezil olma gibi şeyleri umursamam bunun için çabalamam yani aklımda yapamam diye bir düşünce yok anlatabildim bi bir kaygım yok

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 20:46 13 Ağu 2013 #10
Aynı şey bende de var. Yapamadığım soruyu anneme anlatarak çözüyorum
ben anneme birşey anlatsam gne basladın ajanyumusakg diyor

1 2 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm