bu benim kafamı daha da karıştırır.
oturur ezberlerim daha iyi.
Yazdırılabilir görünüm
bu benim kafamı daha da karıştırır.
Nereye ezberliyon o kadar eseri? :) Mesela Cumhuriyet Dönemi ilk sınav aralıktan önce olmuştuk. Ahmet Kutsi'nin eserleri hala aklımda.svsmumcu26'den alıntı:bu benim kafamı daha da karıştırır.
Hukukçu olcem ben , ezberlerim!!! :) :)
dopping hafıza diye bi olay var ben yazılıdan önce bakıyordum videolarına aklımda kalıyordu ve hala aklımda bi incele istersen, seminerleri var şehir şehir.
O videoların yazılı şekli kitapta yer alıyor işte.duygu95'den alıntı:dopping hafıza diye bi olay var ben yazılıdan önce bakıyordum videolarına aklımda kalıyordu ve hala aklımda bi incele istersen, seminerleri var şehir şehir.
Mat ygs sen halledersin okadar büyütme kafanda bence Edebiyat kasmanı tavsiye ederim.12 ye geçtim 11. sınıf içinde mat1 soru bankası bide simetrileri bitirdim mat ufak tefek hatalardan 1 2 soru kaçıralabiliyor.Yani fullemek zor değil eminimki senin içinde öyle olur.Edebiyat çok ezber ki son edebiyat sınavında gördüm serveti fünun milli edebiyat of of özet çıkar :=)
Haklısın Umarım.Öyle yapacağım edebiyat...tenten1'den alıntı:Mat ygs sen halledersin okadar büyütme kafanda bence Edebiyat kasmanı tavsiye ederim.12 ye geçtim 11. sınıf içinde mat1 soru bankası bide simetrileri bitirdim mat ufak tefek hatalardan 1 2 soru kaçıralabiliyor.Yani fullemek zor değil eminimki senin içinde öyle olur.Edebiyat çok ezber ki son edebiyat sınavında gördüm serveti fünun milli edebiyat of of özet çıkar :=)