aynı korku bende de var
Yazdırılabilir görünüm
aynı korku bende de var
Bir de şöyle bir şey yaşıyorum ben , sizlerde de oluyor mu?
Bir şeyi çok istediğim zaman sanki hiç bir zaman olmayacakmış gibime geliyor , (geçmişte bazı şeyler içinde yapmıştım bunu) ama olunca her şey normal oluyor bu neden oluyor?
Oğlum Savaş burada tecrübeler konuşuyor. YGS şoku 2-3 güne geçiyor. Hem ygs-lys arası iki ay gibi kısa bir süre. Şimdiden çalış ki oralara hiç konu kalmasın.
Evet,öyle yapmaya çalışıyorum furkan mat1'i komple bitireceğim bu yaz.Nasipse Mustafa Yağcı Geoyu da.
-Sendeki de soru değil mi :rolleyes:Furkan61'den alıntı::) Bendeki de soru değil mi?
Estağfurullah,
Bak ya; edebiyat çalışayım deseydin şaşardım zaten. Oğlum bir yandan edebiyat kopar, sen artık bir TM cisin. Hep matematik, hep matematik olmaz ki ama canım. :)svsmumcu26'den alıntı:Evet,öyle yapmaya çalışıyorum furkan mat1'i komple bitireceğim bu yaz.Nasipse Mustafa Yağcı Geoyu da.
Yorvelgam. :)sinavkizi'den alıntı:-Sendeki de soru değil mi :rolleyes:
Estağfurullah,
Tamam,ona da başlayacağım :)
Ezber sevmeyen arkadaşım :). Buyur : Şifreli/Yorum Kanat Yıldız - Edebiyat Konu Anlatım bunu al. Edebiyat sınavlarında epey yardımcı olmuştu. Bildiğin her yazarın eserlerini şifreliyor. Nuran'ın kitaptan haberi vardır. Soralım bakalım önerir mi? Nuraan!svsmumcu26'den alıntı:Tamam,ona da başlayacağım :)
Kendisi önermişti diye hatırlıyorum :)
EveeetFurkan61'den alıntı:Ezber sevmeyen arkadaşım :). Buyur : Şifreli/Yorum Kanat Yıldız - Edebiyat Konu Anlatım bunu al. Edebiyat sınavlarında epey yardımcı olmuştu. Bildiğin her yazarın eserlerini şifreliyor. Nuran'ın kitaptan haberi vardır. Soralım bakalım önerir mi? Nuraan!
Kitaplığımızda bile hemide... :)
-------
Meselâ,
Klasisizmin "kla"sını (kla-akl) "akıl" olarak alıyor, oradan bilime, sonra da fen bilimlerine geçiş yapıyor ve mümessilleri hâfızana kaydoluyorlardı:
Racine (iğne)
Fenelon (fen)
Moliere (mol-kimya)
Corneille (kornea)
Pascal-Descartes (zâten bilim adamları)
.......
diyerek öğretiyordu hey hey