MatematikTutkusu.com Forumları

Bu Başlık Altında Beğendiğimiz Şarkıları Yazalım

1 2 3 ... Son
korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 01:14 27 Haz 2013 #1
Kendimden başlayayım

Coşkun Sabah-Bir Pazar Günü

Hakan Yeşilyurt-Sana Olan Sevdamdandır Bilesin

İbrahim Tatlıses: Allah Allah Bu Nasıl Sevmek

Ümit Besen:Nikah Masası

Erkin Koray:Fesuphanallah

Şu anki şarkılardan ise

Hande Yener:Ya Ya Ya

Özgür Kurum:Gözlerimi Kapatsam

Burada herkes beğendiği şarkıyı yazabilir

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 01:50 27 Haz 2013 #2
tüm 80s diyelim hiçbiri darılmasın.

yalnız gündüzleri bakkala gittiğimizde bile tekrarlarına maruz kaldığımız doktorlar dizisi de bayağı zihinlerde yer edinmiş. (beynimizi yıkadı adamlar tekrar ede ede)

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 02:44 27 Haz 2013 #3
Türk şarkılarının çoğunu beğenmiyorum , baş ağrıtmaktan başka bir şeye yaradıkları yok.(sanatçıları da beğenmiyorum) - diziler de öyle.(Doktorlardan sonra bir de bu çıktı akıllarınca sherlock holmes yapacaklarmış da hiç becerememişler Galip Derviş de çok saçma)

sinavkizi 12:20 27 Haz 2013 #4
Kendimden başlayayım

Coşkun Sabah-Bir Pazar Günü

Hakan Yeşilyurt-Sana Olan Sevdamdandır Bilesin

İbrahim Tatlıses: Allah Allah Bu Nasıl Sevmek

Ümit Besen:Nikah Masası

Erkin Koray:Fesuphanallah

Şu anki şarkılardan ise

Hande Yener:Ya Ya Ya

Özgür Kurum:Gözlerimi Kapatsam

Burada herkes beğendiği şarkıyı yazabilir
Tarzını hiç tahmin etmezdim...
Coşkun Sabah- Ceylanım da çok güzeldir...

diffx 12:51 27 Haz 2013 #5
farid farjad-golha

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 16:39 27 Haz 2013 #6
Doktorlar dizisini zaten izlemiyorum sadece bir şarkısını dinledim o hoşuma gitti

cengizhanhck 16:43 27 Haz 2013 #7
şarkilarin çogu saçmadir.*****ca sözlerden ibarettir.Ruhu dinlendirmez birçogu bir anlam ifade etmez aşk,sevgi,sevmeden başka hiç birşeyi işlemez bircogu.O yüzden dinlememk gerek bence ruhu sadece müzik aletleri dinlendirebilir.Sözlerin hepsi boş.Tabi çok anlamli şarkilarin oldugunuda unutmamak gerek..

Heisenberg - ait kullanıcı resmi (Avatar) Heisenberg 16:56 27 Haz 2013 #8
şarkilarin çogu saçmadir.*****ca sözlerden ibarettir.Ruhu dinlendirmez birçogu bir anlam ifade etmez aşk,sevgi,sevmeden başka hiç birşeyi işlemez bircogu.O yüzden dinlememk gerek bence ruhu sadece müzik aletleri dinlendirebilir.Sözlerin hepsi boş.Tabi çok anlamli şarkilarin oldugunuda unutmamak gerek..
Nasıl bu sözlere saçma dersin==> Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem- dinledikçe duygulanır ağlarım.

Zeki Müren ve Ahmet Kaya nın tüm şarkıları ayrıyetten Barış Manço, Fikret Kızılok, Cem Karaca bir tanedir.

Özellikle Cem Karaca nın Unut Beni şarkısını tavsiye ederim.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 16:59 27 Haz 2013 #9
ben de cengiz gibi düşünüyorum eğer beyini rahatlatmak gerekiyorsa çok farklı yöntemler var.
mesela denize gidip dalgaların sesleri dinlenilebilir vs. galiba kişiden kişiye değişen bir özellik bu ama beni rahatlatmıyor bilakis başımı ağrıtıyor.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 16:59 27 Haz 2013 #10
İmany-you will never know

1 2 3 ... Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm