MatematikciFM 22:10 18 Eyl 2012 #1
Arkadaşlar, ufak bir ricam olucak sizden
Herhangi bir sayfaya soru çözmek için girdiğinizde, lütfen ilk yapacağınız iş, alt tarafta online olanlar kısmına bakmak olsun.
Eğer herhangi biri online görünüyorsa, çözüm yazmadan önce bir müddet bekleyin.
Önceden çözmeye başlayan, sonradan geleni göremediği için cevaplarda çakışma oluyor.
Zaman değerli , unutmayalım lütfen.
Eğer diğer kişi çözüm bırakmadan sayfadan ayrıldıysa, ondan sonra çözümümüzü eklersek herkesin zamanı değerlendirilmiş olur.
Soruyu kimin çözdüğü önemli değil, yeter ki çözümsüz kalmasın.
Eğer diğer kişi çözüm yazmış ve sizin çözümünüz farklı ise, isterseniz alternatif olarak ekleyebilirsiniz.
Teşekkürler
gökberk 22:35 18 Eyl 2012 #2
Konuyu açtığınız için teşekkürler hocam dikkat edilmesi gereken bir konu, aynı soruyu üç kişinin birbirinden habersiz çözdüğü bile oluyor
svsmumcu26 22:37 18 Eyl 2012 #3
Evet , iyi hatırlıyorum bi soruyu bi ben bi gökberk bi de kcançelik aynı anda çözüp yollamışız
duygu95 22:43 18 Eyl 2012 #4
Evet boyle durumlar cok oluyor. bu yzuden soylediklerinize ek olarak sayfada biri varken sondan baslamak da karışıklığı onler. (Tabi herkes sondan baslarsa da olmaz

)
MatematikciFM 22:43 18 Eyl 2012 #5
Soru avcısı gibi olmuşsunuz

Soruyu görünce gözünüz hiçbirşeyi görmüyor
gökberk 22:45 18 Eyl 2012 #6 Evet boyle durumlar cok oluyor. bu yzuden soylediklerinize ek olarak sayfada biri varken sondan baslamak da karışıklığı onler. (Tabi herkes sondan baslarsa olmaz

)
Ben sayfaya sonradan girdiğimde sondan başlıyorum çözmeye

Sayfada bir kişi varken ikinci kişi girerse sondan çözmeye başlasın, üçüncü kişi de girerse geri çıksın şöyle forumda birkaç tur atıp geri dönsün çözülmeyen sorulara baksın
duygu95 22:49 18 Eyl 2012 #7 Ben sayfaya sonradan girdiðimde sondan baþlýyorum çözmeye

Sayfada bir kiþi varken ikinci kiþi girerse sondan çözmeye baþlasýn, üçüncü kiþi de girerse geri çýksýn þöyle forumda birkaç tur atýp geri dönsün çözülmeyen sorulara baksýn

Sonra kavga çıkmasın ben birinciydim sen ucuncuydun diye
gökberk 22:53 18 Eyl 2012 #8
XraZer 22:55 18 Eyl 2012 #9
Bence cok basit bir cozumu var. Soruyu cozecek kisi soru bende diye belirtsin. Veya bazi forumlarda ayni anda iki mesaj gelince uyarı geliyor bu da olabilir
gökberk 22:58 18 Eyl 2012 #10 Bence cok basit bir cozumu var. Soruyu cozecek kisi soru bende diye belirtsin. Veya bazi forumlarda ayni anda iki mesaj gelince uyarı geliyor bu da olabilir
Bence gerek yok,
Zaten bu büyük bir sorun değil, çözüm de aramıyoruz yalnızca soru çözenlerin dikkat etmesi gereken "Konuyu Okuyanlar" kısmını belirtmek için açılmış bir konu