MatematikTutkusu.com Forumları

Soru (Oldukça basit)

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 23:41 16 Ağu 2012 #1
Oldukça basit arkadaşlar dikkat edin cevabı bulacaksınız

Yağmurlu bürgünde bir evde parti düzenlenir Partinin ilerleyen saatlerinde Ahmet Bey'in olmadığını farkederler Ertesi gün mahkemeye gidip olanları anlatırlar Hakim sorguya alınacaklarını söyler Bahçıvan şöyle anlatır:"Hava
yağmurluydu Kulübemde oturuyordum İçim sıkılmıştı hava almak için dışarı çıkım köke doğru köşkün bir camından içeriye bakmak için cama doğru yaklaştım cam buharlanmıştı camı sildim ve Fahrettin Beyi cinayeti işlerken gördüm der Sonra hakim yalan söylüyorsun ve katil sensin der Sizce neden hakim böyle söyledi?

sinavkizi 23:44 16 Ağu 2012 #2
Olay ne çabuk mahkemeye geldi

Furkan61 - ait kullanıcı resmi (Avatar) Furkan61 23:45 16 Ağu 2012 #3
Cam buharlaşınca, içerden silinmesi gerekmez mi?

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 23:46 16 Ağu 2012 #4
bu soruyu ta ben küçükken sorarlardı
ben başka bi noktaya değinmek istiyorum, hakimin bu yorumundan tüm faili meçhulleri sokakta bulduğumuz herhangi bir yalancının işlediği kanaatine varabilir miyiz?

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 23:46 16 Ağu 2012 #5
Biraz eksik yazmışım evde bir cinayet yaşanıyor daha sonra beyefendi anlatıyor bunları...

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 23:48 16 Ağu 2012 #6
Benim demek istediğimiz bir paylaşım sitesinde bunu zeka sorusu olarak sormuşlar :///

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 23:50 16 Ağu 2012 #7
bende de buna benzer bi ton soru var. hepsi de benzeri örneklere reaksiyon olarak tamamen tarafımdan üretilmiştir

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 01:36 17 Ağu 2012 #8
o sorularınızdan bir tanesini yazın hocam merak ettim (Güzellerinden olsun)

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 03:35 17 Ağu 2012 #9
böyle ulu orta yazılacak sorular değil. birisi size gıcık bi soru soracak ne bileyim sepette 40 yumurta vardı altı çıktı kaç kaldı falan diyecek ancak ondan sonra sorulabilir , maksat sinir bozmak

mesela bunu sorana dalda 40 tane kuş var saçma atan tüfekle ateş edip 7 tanesi vurursak dalda kaç kuş kalır diye sorabiliriz (kuşların bazıları sağırsa cevap 33 olmayabilir )

ya da ne bileyim kel adam berbere gidecektir falan arada ırmak vardır, ırmakta timsahlar , adamın yanında sizin seçeceğiniz ve ırmağı geçmesini sağlaması muhtemel alet edevat vs. , böyle soru çok.

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 03:49 17 Ağu 2012 #10
İlginç ve sinir bozucu hakkaten.Bu arada yaptığım hatayı düzelltim hocam Bakabilirssiniz.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm