korkmazserkan 17:24 10 Haz 2012 #11
film olarak kızıl nehirler otostopçu zamana karşı filmlerini tavsiye ederim zamana karşı biraz saçma ama olsun
arslan 17:31 10 Haz 2012 #12
3 idiots ..bollywood filmlerini seversen bunu izlemelisin
sinavkizi 17:37 10 Haz 2012 #13
harikadır ya
Vicenta 20:07 10 Haz 2012 #14 3 idiots ..bollywood filmlerini seversen bunu izlemelisin
Bollywood guzeldir ya, izliycem sagolun.
film olarak kýzýl nehirler otostopçu zamana karþý filmlerini tavsiye ederim zamana karþý biraz saçma ama olsun

Zamana Karsi ve Kizil Nehirleri izledim, Otostopcu filminin 2. sini izlemedim o da listemde.Tesekkurler
Güzel bir flimdir, tavsiye ederim.
'Siz sirri bilmek degil,kandirilmak istiyorsunuz.'
Prestij ,cok guzel bir filmdi.
duygu95 20:16 10 Haz 2012 #15
Bir de İki Babalık diye bir komedi filimi var. Tavsiye ederim.
Hande742 20:06 11 Haz 2012 #16
Game Of Thrones, Shameless, The Walking Dead, Suskunlar
Faruk 20:13 11 Haz 2012 #17 film olarak kızıl nehirler otostopçu zamana karşı filmlerini tavsiye ederim zamana karşı biraz saçma ama olsun

Kızıl Nehirler filminden kasıt Jean-Cristophe Grange'in Kızıl Nehirler kitabından uyarlanmış olan filmiyse bence kitabına göre çok kötü çekilmiş bir film. O değilse de bu mesajımı dikkate almayabilirsin
Vicenta 00:13 12 Haz 2012 #18 Game Of Thrones, Shameless, The Walking Dead, Suskunlar
The Walking Dead,listemde. Shameless'a bi bakiym. Game Of Thrones'a nedense simdilerde vakit ayirmak istemiyorum.Tesekkurler
Kýzýl Nehirler filminden kasýt Jean-Cristophe Grange'in Kýzýl Nehirler kitabýndan uyarlanmýþ olan filmiyse bence kitabýna göre çok kötü çekilmiþ bir film. O deðilse de bu mesajýmý dikkate almayabilirsin

Ben de Grangé'in Kizil Nehirler'ini kastederek izledim dedim.Ayni fikri paylasiyorum ,kitapla kiyaslanamaz. Ki zaten kitaplarin sinema uyarlamasinin buyuk cogunlugunu begenmemisimdir nedense.
Bir de Ýki Babalýk diye bir komedi filimi var. Tavsiye ederim.
Bu aksam izleyebilirim,tesekkurler
Faruk 01:31 12 Haz 2012 #19
Kurtlar İmparatorluğunu hiç izleme derim. Yahu insan kitabın filmini çeker de senaryoda bazı rütuşlar yapar çoğu seyircide rütuşları beğenmez. Kurtlar İmparatorluğunda adamlar senaryoyu yeniden yazmış
onka81 16:08 15 Haz 2012 #20 New Girl var devam edenlerden.Bitmiş olanlardan eğer izlemediysen Chuck,Lost,Malcolm in the Middle var.