film olarak kızıl nehirler otostopçu zamana karşı filmlerini tavsiye ederim zamana karşı biraz saçma ama olsun :)
Yazdırılabilir görünüm
film olarak kızıl nehirler otostopçu zamana karşı filmlerini tavsiye ederim zamana karşı biraz saçma ama olsun :)
3 idiots ..bollywood filmlerini seversen bunu izlemelisin
arslan'den alıntı:3 idiots ..
harikadır ya :o
Bollywood guzeldir ya, izliycem sagolun.arslan'den alıntı:3 idiots ..bollywood filmlerini seversen bunu izlemelisin
Zamana Karsi ve Kizil Nehirleri izledim, Otostopcu filminin 2. sini izlemedim o da listemde.Tesekkurler :)korkmazserkan'den alıntı:film olarak kýzýl nehirler otostopçu zamana karþý filmlerini tavsiye ederim zamana karþý biraz saçma ama olsun :)
'Siz sirri bilmek degil,kandirilmak istiyorsunuz.'duygu95'den alıntı:Güzel bir flimdir, tavsiye ederim.
Prestij ,cok guzel bir filmdi. :)
Bir de İki Babalık diye bir komedi filimi var. Tavsiye ederim.
Game Of Thrones, Shameless, The Walking Dead, Suskunlar
Kızıl Nehirler filminden kasıt Jean-Cristophe Grange'in Kızıl Nehirler kitabından uyarlanmış olan filmiyse bence kitabına göre çok kötü çekilmiş bir film. O değilse de bu mesajımı dikkate almayabilirsin :)korkmazserkan'den alıntı:film olarak kızıl nehirler otostopçu zamana karşı filmlerini tavsiye ederim zamana karşı biraz saçma ama olsun :)
The Walking Dead,listemde. Shameless'a bi bakiym. Game Of Thrones'a nedense simdilerde vakit ayirmak istemiyorum.Tesekkurler :)Hande742'den alıntı:Game Of Thrones, Shameless, The Walking Dead, Suskunlar
Ben de Grangé'in Kizil Nehirler'ini kastederek izledim dedim.Ayni fikri paylasiyorum ,kitapla kiyaslanamaz. Ki zaten kitaplarin sinema uyarlamasinin buyuk cogunlugunu begenmemisimdir nedense.frk'den alıntı:Kýzýl Nehirler filminden kasýt Jean-Cristophe Grange'in Kýzýl Nehirler kitabýndan uyarlanmýþ olan filmiyse bence kitabýna göre çok kötü çekilmiþ bir film. O deðilse de bu mesajýmý dikkate almayabilirsin :)
Bu aksam izleyebilirim,tesekkurler :)duygu95'den alıntı:Bir de Ýki Babalýk diye bir komedi filimi var. Tavsiye ederim.
Kurtlar İmparatorluğunu hiç izleme derim. Yahu insan kitabın filmini çeker de senaryoda bazı rütuşlar yapar çoğu seyircide rütuşları beğenmez. Kurtlar İmparatorluğunda adamlar senaryoyu yeniden yazmış :)
New Girl var devam edenlerden.Bitmiş olanlardan eğer izlemediysen Chuck,Lost,Malcolm in the Middle var.