Matematik:
Karekök=> Soruları ne çok kolay ne çok zor , orta şekerli. Çok değişik sorular var. YGSsini de LYSsini de tavsiye edebilirim.
Fem=> LYSsi var. Beğendiğim söylenemez. Aynı soru tarzından en az 10 tane var. Bence gereksiz. Ve kolay sayılabilir. Zorlayıcı değil. Her test max.11 dakikada çözülebiliyor. (20 soruluk.)
Birey-B=>Soruları abartıldığı kadar zor değil. Bir adım ötesi testleri haricindeki testler oldukça basit. Bir adım ötesi testlerinde değişik sorular var ama zor değil. Bir adım ötesi testleri için almaya değmez.
Final=>Sorularını beğeniyorum.(
YGS veya
LYS)
Pi Analitik=>İlk adım soru bankaları gibi oldukça basit.
Geometri:
Pi Analitik ve Final kullandım ikiside kolaydı. Zorlamasını istiyorsan Fem
YGS-
LYS (Analitik geometri dahil) kullanabilirsin. Soruları güzel. Bakış açını geliştirir. Ben beğendim.
Türkçe:
Bol bol kitap oku yeter. Yaz tatilinde bol bol kitap okur isen Türkçe'nin yarısından çoğunu garantilemiş olursun. Ben bu sene hiç Türkçe çözmedim. (Temelim vardı.) Okumayı severim bu yüzden
YGS Türkçede başarılı oldum.
Coğrafya:
Esen'i kesinlikle tavsiye ediyorum.
Birey en son çözülebilir. Test sayısı çok az olduğundan üzerinde durulduğunda 1 hafta da bitirecektir.
YGS için son tekrarlarını yaparken bunu çözebilirsin.
Pi Analitik soruları oldukça basitti gerek yok çözmeye. Farklı şeyler öğrenmezsin yani. Ne bilip ne bilmiyorsun bunu da göremezsin.
Tarih:
Esen hoşuma gitmedi. Hata çok.
Karekök hiç beğenmedim. Soruların şıkları çok saçma. Hata çok.
Pi Analitik Ne bilip ne bilmiyorsun göremezsin.
Felsefe:
Hiç çalışmadım. Hiçbir şey çözmedim. Ben şanslıydım bildiğim sorular çıktı. Sen şanslı olmayabilirsin. O yüzden çalışmanda fayda var.
Umarım işine yarar.
Başarılar...