dikkatimi çekti de kimse final ya da fdd falan önermemiş melek dışında. kimse kullanmadı mı acaba
Ben fdd ygs matematik soru bankası kullandım. Kötü diyemem. Ama çok iyi de diyemem. Yine de kendini tek bir yayınla kısıtlama derim. Sonuçta çok soru çeşidi görüp çözmelisin. Bazı kaynaklarda çok test oluyor ama soru çeşidi sayısı sınırlı olabiliyor. Tam olarak aradığımı bulduğum bir kaynak bulamadım hiç bir zaman. Fem Ygs-Lys Geometri Soru Bankasını öneririm. Güzel olduğunu düşünüyorum. Ufuk genişletici. Onun dışında o kadar kesin bir yayın tavsiye edemem.
zorlasın diyorsan matematik için milimetrik matematik vadisi nesibe aydın yayınları geometri için uğur ,kavram fizik kimya biyoloji için oran,pergel fen bilimleri
tabi ben esen karekök yayınlarını tercih ediyorum
ygs coğrafya için esen ya da uğurder
tarih için arşiment yayınları,okyanus yayınları,
türkçe için kalem yayınları,testmer,altın anahtar
hani yaşlılar anlatır ya bizim zamanımızda bayramlar şöyleydi böyleydi, bizim zamanımızda test kitaplarının ve dershanelerin isimleri daha usturuplu olurdu. galiba fermat dershanesi diye bi dershane duyup arkadaşlarla saatlerce gülüp geyik yaptığımızı hatırlıyorum. bugünkü isimler ne böyle ya insanı hayattan soğutur. madem bu isimler bu kadar normal Ajdar'ın suçu neydi çikita muz da en az bunlar kadar normal. karekök diye isim mi olur ya, biz de küpkökü çıkaralım hem daha gelişmiş havası veririz hem de her zaman tanımlı olur.
fdd lys mat ı kullanıyorum şu an. sıradan bir kitap sıradan sorular var. pek ufkunu genişletecek kitap değil
zor istiyosan fdd alma
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!