Sınavlarda dikkatsizliği yenmek için ne yapılmalı herşeyi bilinmesine ramen neden bu dikatsizlik ? Sizce dikkatsizlik en iyi nasıl giderilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Sınavlarda dikkatsizliği yenmek için ne yapılmalı herşeyi bilinmesine ramen neden bu dikatsizlik ? Sizce dikkatsizlik en iyi nasıl giderilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Soğukkanlı ve kendinden emin olacaksın. Sınavlara mutlaka dinlenmiş bol uykulu, huzurlu, rahat gireceksin. Donanımlı olarak gireceksin. Hiç bir şeyin konsantrasyonunu bozmasına izin vermeyeceksin vs..
bol uykulu,huzurlu ve rahat kısmı sanırım beni etkileyen bazen günde 2 saat uyuduğumda oluyor. Bunun etkiside olabilir..
Çok çalışıp herşeyi bilip ufak hatalarla detayları kaçırmak çok kötü oluyor..
Biyerde okumuştum, eğer sınav öncesi unutmamanız gereken şeyler varsa, bi yere kısa biçimde mavi kalemle not tutun diyordu, gerçi matematikte pek geçerli değil çünkü ufak hatalar genelde orada oluyor ve tüm sonucu mahvediyor, bir de yanlış yaptım korkusu var, kaç kere cevabı silip tekrar yaptığımı hatırlarım, çok yanlış bişeymiş çünkü hep ilk çözüm doğru çıkıyordu
"0" Yokluğu
"1" Varlığı Temsil Eder
"2" Diye Birşey Yoktur
"2", "1"in Gölgesinden Başka Bir Şey Değildir
Gölge Aslına Tabidir
Bu eski bir konu eski konulari uplamayalimartik dikkatsiz biri degilim bu cok onceydi
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!