MatematikTutkusu.com Forumları

Sınavlarda Dikkatsizlik..

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 23:15 11 Oca 2011 #1
Sınavlarda dikkatsizliği yenmek için ne yapılmalı herşeyi bilinmesine ramen neden bu dikatsizlik ? Sizce dikkatsizlik en iyi nasıl giderilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 23:19 11 Oca 2011 #2
Soğukkanlı ve kendinden emin olacaksın. Sınavlara mutlaka dinlenmiş bol uykulu, huzurlu, rahat gireceksin. Donanımlı olarak gireceksin. Hiç bir şeyin konsantrasyonunu bozmasına izin vermeyeceksin vs..

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 23:25 11 Oca 2011 #3
bol uykulu,huzurlu ve rahat kısmı sanırım beni etkileyen bazen günde 2 saat uyuduğumda oluyor. Bunun etkiside olabilir..

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 00:03 12 Oca 2011 #4
Çok çalışıp herşeyi bilip ufak hatalarla detayları kaçırmak çok kötü oluyor..

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 19:15 19 Eyl 2012 #5
Çok çalışıp herşeyi bilip ufak hatalarla detayları kaçırmak çok kötü oluyor..
Duygu kesinlikle öyle.Herşeyi bildiğin halde ufacık bir detayı kaçırmak kötü oluyor.

Basit - ait kullanıcı resmi (Avatar) Basit 19:18 19 Eyl 2012 #6
Biyerde okumuştum, eğer sınav öncesi unutmamanız gereken şeyler varsa, bi yere kısa biçimde mavi kalemle not tutun diyordu, gerçi matematikte pek geçerli değil çünkü ufak hatalar genelde orada oluyor ve tüm sonucu mahvediyor, bir de yanlış yaptım korkusu var, kaç kere cevabı silip tekrar yaptığımı hatırlarım, çok yanlış bişeymiş çünkü hep ilk çözüm doğru çıkıyordu

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 19:21 19 Eyl 2012 #7
Bu eski bir konu eski konulari uplamayalim artik dikkatsiz biri degilim bu cok onceydi

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 19:23 19 Eyl 2012 #8
Bu eski bir konu eski konulari uplamayalim artik dikkatsiz biri degilim bu cok onceydi
uplamadım böyle bir sorunum var.konuya cevap verilir diye yazdım