Soruları ve cevap anahtarını dokümanda bulabilirsiniz. Çözümleri mevcut değildir fakat çözülmesini istediğiniz soruları belirtmeniz halinde yardımcı olabiliriz. dosyayın görmek için link
Soruları ve cevap anahtarını dokümanda bulabilirsiniz. Çözümleri mevcut değildir fakat çözülmesini istediğiniz soruları belirtmeniz halinde yardımcı olabiliriz. dosyayın görmek için link
cevap anahtarlarında bir tutarsızlık var muhtemelen yanlış bir incelerseniz...A ve B kitapçıklarındaki aynı sorulara farklı doğru yanıtlar verilmiş
x³x³
bu dokümanı galiba Tübitak ya da bu organizasyonla ilgili bir siteden indirmiştim. dediğiniz gibiyse bi karışıklık olmuştur. hangi soru ya da sorularda bu hatayı gördüğünüzü yazarsanız o soruların doğru cevaplarını çözüp buraya yazayım sorularla uğraşan arkadaşları boşuna yormamış olalım.
Sadece bu bisikletle ilgili soruda ben 7km/saat buldum cevap 9km/saat gözüküyor. Hatalı olarak A kitapçığı cevapları ile B kitapçığı cevapları uyuşmuyor, A kitapçığı cevapları doğru sanırım.
x³x³
evet belirttiğiniz soruda A kitapçığında cevaba 9km/saat , B kitapçığında 10km/saat demiş.
ben de 9km/saat buldum. siz A kitappçığının cevap anahtarını dikkate alırsanız daha iyi olur, büyük ihtimal B kitapçığınınkinde kaydırma yapılmış
Benin bu soruya cevabım (v1+v2)=800/3 (v1-v2)=800/24 den v1=5600/48=7km/saat bulunur. Nerde hatalıyım anlamadım?
x³x³
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!