Arkadaşlar,
Whatsapp üzerinden soru çözümü ile ilgili bir uygulama fikri nasıl olur,en önemlisi sizce nasıl bir uygulama olmalıdır? Önerilerinizi gerekçeleri ile paylaşırsanız.
Arkadaşlar,
Whatsapp üzerinden soru çözümü ile ilgili bir uygulama fikri nasıl olur,en önemlisi sizce nasıl bir uygulama olmalıdır? Önerilerinizi gerekçeleri ile paylaşırsanız.
yeğenlerimin sorularını çözmeye çalışıyorum. pek kolay olmadığını söyleyebilirim. soru geldikten sonra kendinizi bir an önce çözmeye zorunlu hissediyorsunuz. o an işiniz olabiliyor, müsait olmuyorsunuz falan filan sıkıntılı bir durum anlayacağınız. çözüm olayı ise oldukça pratik. bir ekran görüntüsü alıp kalemle görüntü üzerine çözüm yapıp yeniden ekran görüntüsü alıp yollamak, pratik.
bir de whatsapp da forum misali ortaya grup mesajı atılabiliyor mu? yoksa kişiye özel böyle bir uğraş pek mantıklı da değil.
Ben pek anlamam maalesef..Senin aklında nasıl bir uygulama var Savaş?
Kim demiş ki aklın yolu bir tanedir
Bence nerden baksan en az bin tanedir
çok iyi olur bence iyi düşünmüssün
Viber daha zahmetsiz ve hızlı olur..Bir sorunu telefonda araçlarla veya kelimelerle anlatmaya çalışmaktan çok daha kolaydır sesli konuşarak anlatmak..Tutacağını sanmıyorum..Bir ara parayla soru çözen birisi vardı,ne oldu ? Hiçbir şey olmadı
9⁵+2⁵+7⁵+2⁵+7⁵=92727 ... 9⁵+3⁵+0⁵+8⁵+4⁵=93084
Son durum nedir arkadaşlartamam mı devam mı
Bizden üzüntüyü gideren ALLAH'A hamdolsun...
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!