MatematikTutkusu.com Forumları

Sınava girecekler için deneme sınavı tavsiyeleri

1 2 3 Son
korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 21:01 31 Ara 2013 #1
Arkadaşlar malum YGS yaklaştı artık kitap çözme işini bir yana bırakıp deneme çözmenin vakti geldi.Tavsiyem en az 5-6 yayınevinin denemelerini çözmeniz ayriyetten internetten puanlarınızıda hesaplatabilirsiniz.şimdi gelelim tavsiyelere kendi elimde olanlardan anlatmaya çalışayım

1)Öncelikle tercihiniz F EM den yana olsun YGS sınavına yönelik soru tarzıyla oldukça faydalı deneme sınavları içermek

2)Palme için ise adamlar işini biliyor sınav formatına uygun özelliklede fen matematik bölümlerinde güzel soruları bulunanan bir deneme olmuş

3) Esen yayınları oldukça güçlü bir kadro tarafından oluşturulmuş seçici soruları var ancak sosyal kısmı biraz basite kaçmış

4)Özde bir yayınlarının deneme sınavları da aynı şekil özelliklede fen bilimleri tam YGS formatında

5)Arşimet yayınları sosyal Türkçe matematik açısından oldukça iyi sorular hazırlamış fen kısmı orta seviyeli olmuş TM ciler için ideal kaynak

6)ODTÜ yayınları güzel sorulardan oluşan bir deneme kendini tam hazır hissedenlere önerimdir

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 00:17 08 Şub 2014 #2
Evet arkadaşlar üstte genel denemelerden bahsettik şimdi de ders denemelerden önemli deneme tavsiyeleri anlatacağım tavsiye ettiğim denemeleri çözdükten sonra YGS eksiklerinizin büyük ölçüde kapanacağı tam manayla hazır olabileceğinizi söyleyebilirim.Bu listeyi hazırlarken sözel kısım deneme tavsiyelerinin bir kısmını EA cı arkadaşlardan aldım ekleme yapabilirsiniz maksat herkes yararlansın

Türkçe
(Anka Eğitim yayınları)

Bunlar benim kullandıklarım çok işime yarıyorlar Türkçe netlerim 25-26 iken şimdi 30+ birde okulumdaki eşit ağırlıkçıların büyük bölümü ise diğer ikisini kullanıyorlar ve öneriyorlar onlarda gayet memnun

Sosyal Bilimler

Bende sadece bu var sayısalcı için iyi rahat çözülüyor

EA cı arkadaşlar bunları kullanıyorlar ve tavsiye ediyorlar

sonuncu okunmuyorsa ekin yayınları

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 00:59 08 Şub 2014 #3
Matematik

Burada yazdıklarımın hepsini de çözebilirsiniz şayet ben öyle yapıyorum F EM ve Palme bitmiş durumda hepside güzel denemeler

matsever63 - ait kullanıcı resmi (Avatar) matsever63 01:23 08 Şub 2014 #4
Matematik

Burada yazdıklarımın hepsini de çözebilirsiniz şayet ben öyle yapıyorum F EM ve Palme bitmiş durumda hepside güzel denemeler

bende mat denemeleri arıyordum iyi oldu,eline sağlık. f.e.m kapsülü nasıl buldun?

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 01:27 08 Şub 2014 #5
Fen Bilimleri

Ben hepsini kullandım f em,uğur ve palme bitti birey ve finali yarıladım söyleyeceğim özellikle f em ve uğuru çözün denemelerde çok yararı olacaktır

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 01:34 08 Şub 2014 #6
bende mat denemeleri arıyordum iyi oldu,eline sağlık. f.e.m kapsülü nasıl buldun?
F.E.M çok iyi ilk denemeler kolay full ya da 2-3 yanlış çıkar onlarda geometri olur ilerki denemeleri zor Palme F.E.M den daha zor bence denemesi çok vakit alıyor

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 00:51 09 Şub 2014 #7
Çok da zor denemeler çözmeyin arkadaşlar.
ÖSYM'nin soruları görüldüğü üzere çok kolay oluyor.Bence şu saatten sonra kendinizi sınav esnasında stres yapmamak vb. durumlar için eğitmeye çalışın.Bunu da ancak deneme sınavı çözerek aşabilirsiniz sanırım.
Hepinize başarılar. İnşAllah.Geçen seneki kadar kolay olur.

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 21:05 09 Şub 2014 #8
bak o konuda haklısın keşke geçen seneki gibi kolay olsa

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 21:18 09 Şub 2014 #9
Serkan rahat ol tıp gelecek gorursun :-)

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 22:24 09 Şub 2014 #10
İnşallah Savaş inşallah

1 2 3 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm