iki yıldır sınava giren biri olarak ben de birşeyler söyleyeyeyim;
ben sözel derslere ve biyolojiye hiç çalışmamıştım siz çalışın tabi benim yaptığımı yapmayınsözel de soru bankası çözmezseniz de çıkmış sorularına bir bakın. Ygs de fen i ve türkçeyi olabildiğince hızlı çözmeye çalışın mat a fazla zaman kalsın.Hızlı okuma kurslarına gidenler pek memnun kalmıyor ama bir soruşturun faydalı olabilir.
savaş sana gelince geometriden 10 tane kitap çözmene gerek yoktabi zevkine çözerseniz o ayrı
yukarıda 100 yılın olim. sorularıyla geometrisini filan önermişler. bunlar sınav için gereksiz ara sınıftakiler uğraşabilir ama son sınıfa geçenler için tavsiye etmem zaman kaybı olur. Geometride bazı soru bankaları(birey, formül) bile abartılı sormuşlar bu kitapları bile çözmenize gerek yok. Final,karekök,***,sınav,eksen bunlar sınav için yeterli ama bunlarda da pek yorum sorusu yok. YYorum sorusu içeren kitaplar bulursanız mutlaka alın çünkü artık yorum soruyorlar.
Matematikte ygs de yorum son sene 2 tane soru bankası yeterli. Ama lys zor geldi bu sene lys matta kendinizi en zora hazırlayın bulabildiğiniz en zor soru bankalarını çözün karekök,birey-b bir adım ötesi soruları güzel,eksen baba testler hatta matematik daha da zorlaşırsa olimpiyat kitaplarına da yönelin.Piyasadaki lys mat kitapları bence şu an bile yetersiz