MatematikTutkusu.com Forumları

ses sorunu

1 2 Son
ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 18:01 14 Tem 2014 #1
arkadaşlar casper nirvana i7 kullanıyorum ...bilgisayarda şu sıralar şöyle bir sorun oluştu...pc yi açıyorum müzik video vs bir şey açıyorum ses gelmiyor kapatıp açıyorum aynı video yu açıyorum ses geliyor...sonra mesela 10 dk sonra ses gene gidiyor bunun nedeni nedir çözümü nasıldır ?? bilgi saibi olan arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler

Tükenir Kalem - ait kullanıcı resmi (Avatar) Tükenir Kalem 01:08 15 Tem 2014 #2
Ses sürücüsü (driver) güncellendiyse güncelleme sebep olmuş olabilir,veya güncel değilse güncel bir sürücü yükleyerek deneyebilirsin..
Donanımsal olarak bir sorun olmadığında eminsen(düşme,hoparlörde aşırı ses yüksekliğine bağlı olarak bozulma vs..) ve sürücülerde bir sorun yoksa teknik servisi araman daha faydalı olacaktır..

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 05:28 16 Tem 2014 #3
yok çok şükğr fiziksel bir darbeye maruz kalmadı evet güncelleştirme bildirimi geliyordu ekrana ondan olacağını hiç tahmin etmemiştim teşekkürler )

Tükenir Kalem - ait kullanıcı resmi (Avatar) Tükenir Kalem 04:35 21 Tem 2014 #4
yok çok şükğr fiziksel bir darbeye maruz kalmadı evet güncelleştirme bildirimi geliyordu ekrana ondan olacağını hiç tahmin etmemiştim teşekkürler )
Düzeldi mi peki ? Düzeldiyse ne güzel,sana da teşekkürler..

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 15:18 21 Tem 2014 #5
ya ben denedim güncellemeleri ama sorun hala devam ediyor...galiba beceremedim heralde ....sistem güncellemesi yapmak hepsini kapsamaz mı ki ?yoksa sadece driver mı güncelleyeyim yoksa ikisi birden mi ?

Tükenir Kalem - ait kullanıcı resmi (Avatar) Tükenir Kalem 17:34 21 Tem 2014 #6
ya ben denedim güncellemeleri ama sorun hala devam ediyor...galiba beceremedim heralde ....sistem güncellemesi yapmak hepsini kapsamaz mı ki ?yoksa sadece driver mı güncelleyeyim yoksa ikisi birden mi ?
Sanırım senin bahsettiğin Windows güncellemeleri,bazen aygıtların sürücülerini de günceller ama her zaman değil..
Şöyle yap,casper.com.tr adresine gir..Üstte destek bölümünde sürücüler var,ona tıklayıp bilgisayarın seri numarasını veya biliyorsan alttaki seçeneklerden modelini vs. doldur..Ses kartı güncellemesi indireceksin,ama işletim sistemine uygun indir..Windows 8 ise win8 için indir..Sürücüyü yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlat..

Diğer bir seçenek telefonla arayabileceksen Tel: 0 850 250 77 77 bu numarayı ara,aynı sitede "Bize Ulaşın" kısmında evinin yakınında teknik servis de arayabilirsin,bu seçenek en iyi seçenektir hem..Umarım düzelir..

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 20:52 22 Tem 2014 #7
çok teşekkürler hemen deniyorum

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 20:53 22 Tem 2014 #8
denedim ama olmuyor maalesef galiba teknik servisi arayacağım :/

Tükenir Kalem - ait kullanıcı resmi (Avatar) Tükenir Kalem 02:12 23 Tem 2014 #9
denedim ama olmuyor maalesef galiba teknik servisi arayacağım :/
Eğer uygun sürücüyü yükledikten sonra bile aynı sorun devam ediyorsa çok büyük bir ihtimâlle donanımsal bir sorun var,evet teknik servisi araman daha doğru olacak..

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 04:01 26 Tem 2014 #10
Teşekkürler hersey icinnn

1 2 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm