mnstr1.com
trafficno.com bu iki site başıma bela oldu internete ne zaman girseip bi sayfa açsam örn:facebook bunlar karşıma geliyor acaba virüs ne olduğunu anlamadım
mnstr1.com
trafficno.com bu iki site başıma bela oldu internete ne zaman girseip bi sayfa açsam örn:facebook bunlar karşıma geliyor acaba virüs ne olduğunu anlamadım
Virüs kardeşBence de format at geçer gider.Yoksa çözüm yok gibi.Yani virüs programları felan bahane bnce .p
kardeşim;tarayıcı açıkken sağ üstte olması lazım ;
1.ayarlara tıkla
2.internet seçenekleri
3.orada geçmişi sil gibi bişey var sil onu.
4.ve onun yukarsında boşluk var oraya istediğin siteyi yaz örn;google. bundan sonra o olur.
umarım işine yarar
bunlar işe yaramıyorum ya , virüsse halen devam eder.Virüs kapmış bence pc.
Tarayıcıyı kaldırın sonra Combofix diye küçük bir program var onu indirin taratın pc yi virüsleri silsin sonra tekrar kurun tarayıcıyı. Hiç birşey kalmaz
You're unique, just like everyone else...
ilahi kurtarıcı combofix bu programın xp ve vistaya göre 2 türü var 10dk ne malwra(adı herneyse) ne truva eşegi
nede solucan deligi kalır indirdikten sonra 10dk kadar bilgisayarı temizliyor antivirüs programı virüs olarak görebilir regedit karıştıgından yani regedite zarar vermiyor düzenliyor ama karıştıgı için virüs olarak görebilir zaten programı yükleyince antivirüs programını devre dışıbırakır
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!