işte bu yüzden hocam şimdiye kadar 100lerce kişiyi banladım. Şu an hala takip ediyorum. Bu şekildekileri.
Buradan bazen bir öğrencinin 5 sorusunu çözmek ve yazmak için 20 dakika vakit harcıyoruz. Teşekkür bile etmiyorlar. Hemen banlıyorum. Böyle düşüncesizlerin aramızda yeri yok.
hocam teşekkürler hakkınızı helal edin ama önce bi bakın bakalım siteye girmişimdemi teşekkür etmemişim arkadan gıybet yapmak kolay olanı bu kadar soruları çözerken kolayı tercih etmeniz beni üzdü iyi günler.
Hocam hem yaşıtız hemde meslektaşız (branşlar farklı olsa da) elinize sağlık vakit içinde hakkınızı helal edin lütfen siteye giremediğimiçin tepki veremedim ama insanlığımdan şüpheniz olmasın.iyi günler
Hocam, profil bilgilerinizi doğru girin o hâlde. Orayı boşuna oluşturmamış adamlar. Orada doğru bilgiler yazsın ki birbirimizin statülerini bilelim. Yoksa ben orada öğretmen yazmayınca (çoğu zaman) öğrenci gibiymiş gibi davranıyorum. Malûm; imajiner bir ortamdayız, mimikler ve sesler yok, sadece yazı var.
Çoğu üye profil kısmını iş olsun diye kullanıyor, oranın (doğru) doldurulmasını mecburî koşmak lâzım. Hattâ yazılı olduğu hâlde okumayıp absürd bir şekilde seslenenler var. Meselâ, adam "birader" diyor bana. Hâlbuki sen bana "birader" diyemezsin; çünkü annne-babandan öğrenemeyeceğin şeyleri öğretiyorum ben sana burada v.s. gibi.
Yaş v.s'nin girilmesi lâzım. Bizim memlekette bunlar önemlidir. Bizim sosyal dehâmızda bu kültür var.
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ve bir sorum var çok acil karekök x'in içinde + karekök x +karekök x ilk terim bu eksi - karekök x (büyük bir karekök içinde x + içinde başka karekök x +başka karekök x) sorusunda x sonsuza giderken limitin var oldugunu gösterin..