MatematikciFM'den alıntı:Bu işi asıl karıştıran sizsiniz sayın gereksizyorumcu. Hala didikliyorsunuz :)
Ben dicektim azımdan aldınız ;) Üzgünüm ama ;) öyle ;)
Yazdırılabilir görünüm
MatematikciFM'den alıntı:Bu işi asıl karıştıran sizsiniz sayın gereksizyorumcu. Hala didikliyorsunuz :)
Ben dicektim azımdan aldınız ;) Üzgünüm ama ;) öyle ;)
Ne bileyim Mürşide, aklıma gelen ilk buydu.mürşde'den alıntı:bence kötü bi öneri Fikri Hocam...
1000 mesajı olmayanlar var
kıdemli üyeler diyelim :D:D:D
1000 den fazla mesajı olan ve, 1,5 senedir 1000 mesaja ulaşamayanlar diyelim o zaman :)
hocam kimin hangi gruba dahil olduğunu, kimin soru limitinin kaç olduğunu falan biraz muğlak tanımlayalım tanıdıklara iltimas geçme şansımız olur.
Evin yaramaz çocuğu gibisiniz :)gereksizyorumcu'den alıntı:hocam kimin hangi gruba dahil olduğunu, kimin soru limitinin kaç olduğunu falan biraz muğlak tanımlayalım tanıdıklara iltimas geçme şansımız olur.
Polemik çıkarmayalım lütfen Gereksiz yorumcu Hocam :D:Dgereksizyorumcu'den alıntı:hocam kimin hangi gruba dahil olduğunu, kimin soru limitinin kaç olduğunu falan biraz muğlak tanımlayalım tanıdıklara iltimas geçme şansımız olur.
bu öneri güzelmş Fikri Hocam :)MatematikciFM'den alıntı:Ne bileyim Mürşide, aklıma gelen ilk buydu.
1000 den fazla mesajı olan ve, 1,5 senedir 1000 mesaja ulaşamayanlar diyelim o zaman :)
Melek12 adlı hesabımı artık kuzenim kullanmaktadır. Herkese selamlar sevgiler...
Şimdi üzüldüm Melek.Melek12'den alıntı:Melek12 adlı hesabımı artık kuzenim kullanmaktadır. Herkese selamlar sevgiler...
Neyse, sen çalışmana bak, artık senden çözüm değil, soru bekliyoruz :)
Sana iyi çalışmalar
Bu arada, kuzenine söyle kendini tanıtsın bize.
İlköğretimde falansa, yanlışlıkla fonksiyon falan anlatırız, devreleri karışır Maazallah :)