Rica etsem Geometri yapabilmek için çok önemli olan formülleri yazabailirmisiniz.. işime çok yarayacaktır.. Şimdiden çok sağolıun..
Rica etsem Geometri yapabilmek için çok önemli olan formülleri yazabailirmisiniz.. işime çok yarayacaktır.. Şimdiden çok sağolıun..
Geometri yapabilmek için formüle ihtiyacın yok ki. Şöyle bir düşündüm de geometride bildiğim 2 tane formül var birisi pisagor bağıntısı diğer öklit bağıntısı. Gerçi Ökliti de benzerlikten de çıkarabiliriz. Bunlar dışındaki formüller varsa ki ben bilmiyorum. Ama çoğu soruyu çözebiliyorum.
Duyguya katılıyorum, temel şeyleri bilerek gerisini kendin getirirsin. Ama benim ihtiyacım var bunlara diyorsan, bütün Geometri Formüllerine buradan ulaşabilirsin.
Formüller sadece yoldaş oluyorlar.![]()
Hani Geometri için dinlemek, çalışmak da yetmiyor. Sürekli elinizde olması lazım. 1 soru için dakikalarınızı, birkaç saatinizi bile verebilirsiniz.
Ki, başarınızı çözdüğünüz soru sayısı ile değil de çözdüğünüz sorunun niteliği ile ölçmelisiniz. Bu sadece 1 soru bile olsa.Misal, 10 sorunun ilk 5'ini rahat çözersiniz, 6'da takılırsınız. İşte o ilk 5 soru o engelleyen soru için vardı aslında.
(Geometri cep kitabını yanınızda bulundurun soru çözerken. Çözdükçe ezberliyorsunuz. Bir de, sorularınızı biriktirmemenizi tavsiye ederim. takıldığınız 2. soru olsun dert değil, uğraşın belki bir süre, sonra başka biriyle ilgilenin yine uğraşın,ama çözümünü mutlaka öğrenin. Çözümdeki bakış açıları diğer soruları çözmenizde yardımcı olacaklar ve gelişeceksiniz.)
Başarılar sizinle olsun.
Sizleri çok seviyorum ♥
İlgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim bukdar tavsiyeden sonra bende geometriyi yapacağıma inanıyorum ve yapıcamda ... Öğretmenler kendim çalışcam ve yapıcam . İstemek başarmanın yarısıdır çok güveniyorum bu söze başkaları yapabiliyosa ben neden yapamıyım ki ..
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!