sıcak çay 07:45 05 Eki 2011 #1
bu yayın evinin kitabını çözen var mı? ben almayı düşünüyorum ama soru kalitesi nasıldır? yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler.
rehbermatçı 13:17 05 Eki 2011 #2
soru bankasından herhangi bir konunun testlerini burada paylaşırsan fikir verebilirm
daha önce fazla incelemedim.
Melek12 22:11 05 Eki 2011 #3
Dostum ben daha önce kullandım Ateş Yayınlarının kitaplarını özellikle Coğrafya alanında Doğu Ateş çok ünlüdür. Tavsiye edebilirim.
Diger branşlar hakkında çok fazla bilgim yok ama.
Saygıdeğer Öğretmenlerimiz, Değerli Öğrencilerimiz;
Ateş Yayınları temeli D.Doğu ATEŞ ve Ruken ATEŞ tarafından 2000’ li yılların başında atılmış olup, 2011 yılı Mayıs ayı içerisinde Türk eğitim sistemine yeni bir soluk getirmek amacıyla Ateş Ailesi fertlerince yayım hayatına başlamıştır.
Türk yayın sektöründe alışılagelmiş olandan farklı bir tutum benimsemiş olan Ateş Yayınları yayın hayatına başladığı günden bu güne birçok ilke imza atarak özellikle Coğrafya Eğitimine sağladığı yardımcı kaynaklar ile adını kısa sürede duyurmuştur. Kurumsal olarak özellikle üniversite sınavlarına hazırlık yayınları hazırlayan Ateş Yayınları etkin yazar kadrosuyla önümüzdeki süreçte siz değerli meslektaşlarımız ve öğrencilerimize faydalı olmaya devam edecektir.
Doruk ATEŞ
İnternetten alıntı.
Bende duydum. Ama hiç elime geçmedi. Veya hiçbir arkadaşımda görmedim.
Sen bilindikleri çöz de Ateş Yayınları hak getirsin.
Hepsini çözdükten sonra onu da çözersin