mert46 00:34 05 Nis 2011 #1
Melek12 01:28 05 Nis 2011 #2
ben hiç bişey anlamadım mert
Melek12 01:32 05 Nis 2011 #3
evettttttttttttttttttttttttttttttttttttt anladım
mert46 13:16 05 Nis 2011 #4
Çembersel modlama denilen bir yöntemle de çözülebiliyormuş daha neler göreceğiz bakalım
gereksizyorumcu 16:51 05 Nis 2011 #5
mert herhangi iki kitapçığı aldığında içlerinde seçeneklerin yerlerinin aynı olduğu sorular görmen çok normal yani basına verilen kitapçıktaki soruların seçenekleri aynı olan soruları başka kitapçıklarda da görebilirsin mesele bunun istatistiksel rastlantı değerlerinin dışına çıkmasıdır
yani basına verilen kitapçıktaki sorulardan kaç tanesine birden başka bir kitapçıkta rastlayabiliyosun (seçenekleri aynı sıralamada demek istiyorum)
zaten seçenekler 120 şekilde sıralanıyor 1-2-3 burada anlamlı değerler değillerdir.
artık bunlara kafayı takmayın gerçekten zararlı çıkan siz olacaksınız. esas şimdi hakkınız yeniyor bunlara takmayanlar sizin bir değil bin adım önünüze geçiyor. tüm kitapçıklar basılmış formatlarıyla erişime açıldı incelenir edilir, arıza varsa gözden kaçmaz korkmayın. sizler bu konularda düşünmeyi artık bırakın bunları öğretmenler,dershane/okul yöneticileri , savcılar , siyasetçiler , veliler falan düşünsün.
gereksizyorumcu 16:54 05 Nis 2011 #6 Çembersel modlama denilen bir yöntemle de çözülebiliyormuş daha neler göreceğiz bakalım

çembersel modlama

mod zaten çemberseldir
bu insanlar sizin iyiliğinizi falan düşünmüyorlar bu oyunlara gelmeyin , hakkınızı tabiki arayın ve aratın ama bu adamların sırtınızdan prim yapma çalışmasına izin vermeyin.
içinizi ferah tutup şu an için önünüze bakın öysye odaklanın.
3.141592653589 17:00 05 Nis 2011 #7 mert herhangi iki kitapçığı aldığında içlerinde seçeneklerin yerlerinin aynı olduğu sorular görmen çok normal yani basına verilen kitapçıktaki soruların seçenekleri aynı olan soruları başka kitapçıklarda da görebilirsin mesele bunun istatistiksel rastlantı değerlerinin dışına çıkmasıdır
yani basına verilen kitapçıktaki sorulardan kaç tanesine birden başka bir kitapçıkta rastlayabiliyosun (seçenekleri aynı sıralamada demek istiyorum)
zaten seçenekler 120 şekilde sıralanıyor 1-2-3 burada anlamlı değerler değillerdir.
artık bunlara kafayı takmayın gerçekten zararlı çıkan siz olacaksınız. esas şimdi hakkınız yeniyor bunlara takmayanlar sizin bir değil bin adım önünüze geçiyor. tüm kitapçıklar basılmış formatlarıyla erişime açıldı incelenir edilir, arıza varsa gözden kaçmaz korkmayın. sizler bu konularda düşünmeyi artık bırakın bunları öğretmenler,dershane/okul yöneticileri , savcılar , siyasetçiler , veliler falan düşünsün.
sayıngereksizyorumcu'ya hak veriyorum.
ikinci sınava az kaldı. ikinci sınavınıza hazırlanın. öğrencilerin dışında bu konuyla ilgilenecek biçok kişi var.