mert46 00:52 28 Mar 2011 #51
Bir sene geceli gündüzlü çalıştım hepsi 3 saatte çöpe gitti. Yemin ederim matematik soruların yarısında psikojim bozuldu ağlayasım geldi yapabileceğim soruları da yapamadım

Kısmetten öte köy yok.Bu saatten sonra artık daha önemli olan
lys ye çalışmak lazım.Tabi bu kafayla nasıl çalışılırsa. İçimden yarın ilk uçakla bu ülkeyi terk edip dominik cumhuriyetine kaçmak geliyo
Alp 01:03 28 Mar 2011 #52
Herkez zor diyor; zor veya kolay ben soruları beğendim bundan sonrada böyle olmasını temenni ederim. Matematik harici değerlendirirsem sosyale hiç bakmadım türkçede çok uzun geldi sorular. Fene gelirsek fenin diğer senelere göre kolay olduğuna hemfikir olabiliriz heralde.
paradoks12 01:48 28 Mar 2011 #53 Bir sene geceli gündüzlü çalıştım hepsi 3 saatte çöpe gitti. Yemin ederim matematik soruların yarısında psikojim bozuldu ağlayasım geldi yapabileceğim soruları da yapamadım

lys ye çalışmak lazım.Tabi bu kafayla nasıl çalışılırsa. İçimden yarın ilk uçakla bu ülkeyi terk edip dominik cumhuriyetine kaçmak geliyo

mert olan olmuş artık bu saatten sonra üzülmenin, mutlu olmanın yada boş vermenin sınav sonucuna olumlu yada olumsuz bir etkisi olmaz, artık seçim senin, üzülürsün yada kaderine razı olursun yada önündeki diğer sınava kitlenirsin.
Bu arada çevremde iyi olanlardan sorduğum kadarıyla herkesden benzer tepkiler aldım, sadece bir kişi iyi geçti diyor! ama en kötüde onun geçmiştir adım gibi biliyorum

bazıları yanlışının, yanlış olduğunun bile farkında değil, bunların sınavı süper geçer, sınav sonucu açıklanınca da ''kaydırma yapmışım''! olur
paradoks12 01:54 28 Mar 2011 #54
bir arkadaştan alıntı yapayım
''Bu sene
YGS'ye girecek olsaydım sınavın tam ortasında "oğlum sorular çok kolay lan" deyip rakiplerimin psikolojisini bozardım''
3.141592653589 02:10 28 Mar 2011 #55
paradoks12 hocam bu taktik işe yayarıyor.
ÖYS sınavında kitapçığı açar açamaz "heyyo! bu sorular çok kolay.hep çalıştığım kısımlardan." demiştim. herkes dönüp kızgın biçimde bakmıştı. tabi hemen gözetmenden sözlü uyarı:" lütfen konuşmayınız!"
Serkan A. 02:11 28 Mar 2011 #56 Bir sene geceli gündüzlü çalıştım hepsi 3 saatte çöpe gitti. Yemin ederim matematik soruların yarısında psikojim bozuldu ağlayasım geldi yapabileceğim soruları da yapamadım

Hayırlısı olsun mert. Boşver, herkesin kötü geçtiğine göre "kötü geçti" demek "az kötü geçti" demektir. "Çok kötü geçti" demek "kötü geçti" demektir.
duygu95 02:15 28 Mar 2011 #57
Sınav bitmişte kontrol ediyormuş gibi sayfaları karıştırmakta işe yarıyor
3.141592653589 02:21 28 Mar 2011 #58 Sınav bitmişte kontrol ediyormuş gibi sayfaları karıştırmakta işe yarıyor

hiç aklıma gelmemişti. sağol duygu. sayfaları hılza açıp kapatarak hışırtı yararak dahada işe yarar sanrım.
duygu95 02:24 28 Mar 2011 #59
Hocam o kadarda kötü olmayalım
Sbs'ye girdiğimde optik formu kontrol ederken farkettim kontrol edince herkesten ''hocam kaç dk var '' diye sorular geliyordu
crdsa 02:27 28 Mar 2011 #60
Ben bu sınavda bitime 30 dakika kala sayfaları karıştırdım. Ama bitirdiğimden değil. 40 sosyal sorusu kalınca panikledim, önce diğer testlerdeki boşları doldurmak için bütün sayfalara baktım. Kesin benim hakkımda kötü şeyler düşünmüşlerdir.