Yardım edin!Bu proje ödevimi çözmeme yardım edin.Hiç birşey anlamadımanlayan söylesin.İlginiz için teşekkürler
Yardım edin!Bu proje ödevimi çözmeme yardım edin.Hiç birşey anlamadımanlayan söylesin.İlginiz için teşekkürler
bununla ilgili bi tane örnek verirsen biz de tam ne kastediliyor anlamış oluruz çünkü inan böyle birşeyi ilk defa senden duyuyorum
iyi de hocam sizin de gördüğünüz üzere bu sadece hatayı azaltan bir kontrolden başka bişey değil asla sağlama denemez buna.
Teşekkrüler ancak bir şey daha soracağım neden 6,1,2 yi toplayıp 9 bulduğumuzu anladım ama neden sonra 9 çıkarttık?Anlayan varsa yazsın lütfen...
tamam
Yani 9 un 0 olduğundan 6 olarak mi kabul ediyoruz?
hayır 9 denk geldikçe onu siliyoruz sıfır kabul ediyoruz yani bir sayı 9 dan büyükse ya da eşitse sayı 9 dan küçük olana kadar içinden 9 ları çıkarıyoruz
daha öncede bu sağlama yönteminin saçma bir şey olduğunu söylemiştim (Çarpma Sorusu). Bir kitaptan yada sınıf öğretmeni arkadaştan sorayım. Gerçekten bu sağlama anlatılıyormu? Yoksa yaşlı hocalar mı bunu anlatıyor, kitaplarda yokmu yoksa?
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!