cagrik 23:14 24 Kas 2015 #1
Merhaba arkadaşlar . Goemetri konusunda 0 bilgi ile başladım . Şu anda üçgenler konusu bitirdim . 4 - 5 konum kaldı bütün konuları bitirmeye. Ama şunu demek istiyorum . Videolu olarak izliyorum notlarımı alıyorum ve tekrar ediyorum günlük. Biliyorum bu yaptığım yanlış olabilir. Konularım bitince soru çözmeye geçeyim diyorum

.Sorum şu hoca videodan anlatırken anlamıyorum

. Sorun soru çözmemekte midir ? lütfen bu konuda yardımcı olun .
Konu video izlemeyi bırakıp direk kitaptan konu + soru şeklinde mi gideyim yoksa bütün konularım bitsin öyle mi devam edeyim .
Lütfen bu konuda yardımcı olun geometriyi halletmek istiyorum .Önerileriniz nedir ? günlük kaç saat ayırmalıyım . Umarım cevaplarsınız
sentetikgeo 14:54 28 Kas 2015 #2
kitaptan konu ve soru ama paralel olarak yine video izlemenizi öneririm. özellikle geometri için bu şart. ben ekol hocayı takip ederdim
cagrik 01:53 01 Ara 2015 #3
kitaptan konu ve soru ama paralel olarak yine video izlemenizi öneririm. özellikle geometri için bu şart. ben ekol hocayı takip ederdim

kitap olarak önerebileceğiniz kaynak var mı .Kolay ile başlayım diyorum
sentetikgeo 14:20 01 Ara 2015 #4
kolay kaynak nedir bilemiyorum ancak, karekök, birey b ve c serileri, esen yayınları, Mustafa Yağcı My Geometri, bunlar güzel ve yararlı yayınlardır.