kullanıcı19 21:28 23 May 2013 #21
Evet hakimiyet en çok sizde

Soru soran kişiler '' yine kara melek geldi ! '' diye düşünüyorlardır .. Kuralsız bir toplum düzensiz olur ama galiba biraz fazla kural var neyse galiba boş konuştum
svsmumcu26 21:35 23 May 2013 #22

Soru soran kişiler '' yine kara melek geldi ! '' diye düşünüyorlardır .. Kuralsız bir toplum düzensiz olur ama galiba biraz fazla kural var neyse galiba boş konuştum

Onlara benden selam olsun...
Acep mod.olsalar bu forumun hali ne olur?
Enes Çağlar 21:35 23 May 2013 #23
Boş konuşma kısmı hariç doğru konuştun

svsmumcu26 21:40 23 May 2013 #24
Bunu neden Admin'e belirmiyorsunuz?
duygu95 21:43 23 May 2013 #25 Bir şey merak ediyorum forum neden bu kadar sıkı kurallarla denetleniyor ?
Bu kadar sıkı tutmasaydık, forum bu kadar düzenli olamazdı.
Bunu belki anlamıyorsunuz ama, siz tek kişi olarak düşünüyorsunuz biz binlerce kişiyle uğraşıyoruz.
Burada binlerce kişi var olabildiysek, bu mevcut kurallarımız sayesindedir.
Ha, uymayan kişiler,burada bulunmak zorunda değiller kapı orda.
Kurallara bağlı kalamayanları burada barındırmıyoruz.
Bu seçiciliğimiz ve emeğimiz sayesinde enlerdeyiz.
svsmumcu26 21:44 23 May 2013 #26 Bu kadar sıkı tutmasaydık, forum bu kadar düzenli olamazdı.
Bunu belki anlamıyorsunuz ama, siz tek kişi olarak düşünüyorsunuz biz binlerce kişiyle uğraşıyoruz.
Savunmam budur!
kullanıcı19 21:46 23 May 2013 #27 Bu kadar sıkı tutmasaydık, forum bu kadar düzenli olamazdı.
Neyseki anlamadığını söyleyen olmadı
duygu95 21:53 23 May 2013 #28 Neyseki anlamadığını söyleyen olmadı

Anlamadığının farkında olamayanlara ulaşabildim sanırım.
matox 21:57 23 May 2013 #29
belki dersanede ve okulda uğraşıpta çözdürülemeyecek sorular bu sitede çözülüyor.özel öğretmen gibi bir site hem de 24 saat boyunca

4 veya 5 maddelik kurallar var onları okuyupta sorular sormak daha kolay olmaz mı?
çoğunluğun olduğu yerlerde belli başlı kurallar olmalı ki düzen sağlansın mesela trafikte her sürücü kafasına göre araba kullansa nasıl olurdu acaba?
kullanıcı19 22:03 23 May 2013 #30 Anlamadığının farkında olamayanlara ulaşabildim sanırım.
Demekki yanlış kişilere ulaşmışsın