Hocam başlığında geometri geçen tek bölüm burası olduğu için bir yanlış anlama oluşuyor ve geometri sorularını buraya gönderiyorlar, gerekli bölüme taşıyorum
Hocam başlığında geometri geçen tek bölüm burası olduğu için bir yanlış anlama oluşuyor ve geometri sorularını buraya gönderiyorlar, gerekli bölüme taşıyorum
Zannetmiyorum. Çoğunlukla zor olduklarını düşündükleri yazıyorlar. Diğer başlıklarda geo sorularını gayet tabiî görmekteler bu arkadaşlar. Bu kadar safça hareket ettiklerini düşünmüyorlar. Böyle düşünmek bu arkadaşların zekâlarına hakaret olur Gökberk... İsmin de pek güzel imiş.
Zaten sitede geometri havuzu eksik, tüm geo'ların toplandığı bir başlık gerek.
ben geometri başlığı altında açılmış bir tek bu kısmı gördüğüm için buraya gönderdim çok zor olduğunu düşünerekten değil, matematik başlığı altında da yazabilirdim soruları ama o zaman da geometri sorularını matematik bölümüne yazmak formata aykırı olur diye düşündüm gerçi geometri sorularını mat bölümüne yazan başka arkadaşlar da vardı ama belki forum kurallarına aykırı olur sonuçta matematik başlığı altında konu açılmış. Bundan sonra oraya yazarım öyle olması gerekiyorsa eğer.