MatematikTutkusu.com Forumları

fonksiyon

İlk  1 2
duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 22:40 24 Eyl 2012 #11
Gayet mantikli bence hangi okul bu merak ettim.

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 22:52 24 Eyl 2012 #12
ülkü bu ünlemler niye, kime kızdın bu kadar Benim anlamadığım nokta da, haftada 1 ders fonksiyon anlatsa bile daha ilk haftadayız, tek derste nasıl geldiniz buralara

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 23:01 24 Eyl 2012 #13
ülkü bu ünlemler niye, kime kızdın bu kadar Benim anlamadığım nokta da, haftada 1 ders fonksiyon anlatsa bile daha ilk haftadayız, tek derste nasıl geldiniz buralara
Okullar ağustosta açıldı da bizim mi haberimiz yok
Bu arada,
Öğrencilerimiz kendilerini yarış atı gibi yetiştiren sistemden şikayet ediyorlar ama garip olan, mecbur olmadıkları halde, fazladan kendilerini yormaları.
Yakında kampanyalar başlıycak:
Kümeleri alana yanında fonksiyonlar bedava, polinom alana yanında parabol bedava diye

sinavkizi 23:08 24 Eyl 2012 #14
Kasma. kasma. kasma. kasma. kasmadan da olur iştee..

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 23:43 24 Eyl 2012 #15
Okullar aðustosta açýldý da bizim mi haberimiz yok
Bu arada,
Öðrencilerimiz kendilerini yarýþ atý gibi yetiþtiren sistemden þikayet ediyorlar ama garip olan, mecbur olmadýklarý halde, fazladan kendilerini yormalarý.
Yakýnda kampanyalar baþlýycak:
Kümeleri alana yanýnda fonksiyonlar bedava, polinom alana yanýnda parabol bedava diye
Ee hocam bu da yarisin bir parcasi. arkadasi taktir ediyorum herkesden onde baslayacak digerleri fonksiyonu anlamaya calisirken bu arkadas zor sorulari bile cozebilecek bundan iyisi mi olur. boyle devam et ulku tebrik ediyorum

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 23:47 24 Eyl 2012 #16
Araba motoru niye su kaynatır bilir misin Duygu ?

ülkü96 - ait kullanıcı resmi (Avatar) ülkü96 23:52 24 Eyl 2012 #17
duygu95 çok teşekkür ederim bu arda okulumu sormuşsun aslında okulumun ismini şu anda vermeyi doğru bulmuyorum , okul hakkında olumsuz düşünmenizi istemem çünkü öğretmenimiz sadece bizim sınıfa giriyor yani diğer sınıflar bu şekilde değil dolayısıyla öğretmenin yaptığı şey iyi mi yoksa kötümü hala çözebilmiş değilim , iyi niyetle sorduğunu biliyorum ama bu diyolog farklı yerlere de taşınabilir , kafanızda soru işareti olsun istemem.

ülkü96 - ait kullanıcı resmi (Avatar) ülkü96 23:54 24 Eyl 2012 #18
gökberk yanlış anlamışsın sana kesinlikle kızmadım

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 00:00 25 Eyl 2012 #19
Hocam ben gece gunduz fonksiyon calissin demiyorum 9. Sinif ogrencisinin zamani boldur bu zamanlarda matematikte istedigi konuya calismasi matematige olan ilgisini artirir mmatematikteki ozguvenini erken kazanmis olur kotu mu olur bu ?ve ayni zamanda dikkat toplamasi gerekir cunku hic alismadigi bir ortam lise.
Buldugu vakitlerde matematik calissin ki matematigin bu guzelligiyle erken tanissin simdiden matematigi severek calisirsa ust siniflarda sorun yasamasin..

bhenbatu4 01:40 07 Eki 2012 #20
ülkü kıyamam ama duyguda haklı fonksiyonları benım kavramam cok uzun surmustu.. ama cogunu yıne unuttum yazın 9-10 tekrar edıcem artık .d En iyisi azar azar eklemekte .d yazın calısmadım bu yaz.

İlk  1 2